«Πληρωμένη» απάντηση Λυσάνδρου σε Χούμπελ για τον Μελισσανίδη: «Εδώ είμαι, δεν έφυγα!»

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου, απάντησε στον πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης FIFA/UEFA, Χέρμπερτ Χούμπελ!

«Πληρωμένη» απάντηση έδωσε ο Μηνάς Λυσάνδρου στον Χέρμπερτ Χούμπελ!

Ο Αυστριακός πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης FIFA/UEFA είχε… ενοχληθεί μετά από όσα συνέβησαν σήμερα στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, όπου μετά την τοποθέτηση στήριξης στον Περέιρα, έφυγαν οι περισσότεροι σύμβουλοι που διαφώνησαν (έμειναν μόνο όσοι πρόσκεινται στον ΠΑΟΚ).

Ωστόσο, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου τον έβαλε στη… θέση του, ζητώντας του να ανακαλέσει όσα είπε για την Ενωση και τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Αυστριακός αξιωματούχος είπε χαρακτηριστικά: «Τα μέλη θα έπρεπε να μείνουν και να πουν τις απόψεις τους και όχι να φύγουν. Επίσης γίνεται ζωντανή αναμετάδοση όλων όσων γίνονται εδώ και αυτό είναι μια παρατήρηση που δεν είναι θετική για την ΕΠΟ. Το ίδιο γίνονταν και χθες στην λίγκα. Δεν είναι κατανοητό και μου δημιουργεί έκπληξη πώς εκλεγμένα μέλη αποχωρούν από το συμβούλιο για διάφορους λόγους. Τα site γράφουν ότι ο Μελισσανίδης τηλεφώνησε και τους είπε να φύγουν (σ.σ. έδειξε και με το κινητό του συγκεκριμένο δημοσίευμα). Δεν ξέρω ελληνικά αλλά όλοι γράφουν αυτό το πράγμα. Πρέπει τα μέλη της ΕΠΟ να είναι ανεξάρτητα και όχι εξαρτημένα»!

Ωστόσο, ο Λυσάνδρου του «απάντησε», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν επιτρέπεται να μιλάς για απόντες. Τι ασχολείσαι με τα δημοσιεύματα; Τι τα φέρνεις επίσημα για συζήτηση στην ΕΠΟ; Σε αυτή την αίθουσα ο νόμιμος εκπρόσωπος της ΑΕΚ είμαι εγώ και παρέμεινα κανονικά, δεν έφυγα! Να ανακαλέσεις αυτά που είπες για Μελισσανίδη και ΑΕΚ»!

Ο Αυστριακός δεν ανακάλεσε και επέμεινε: «Δεν είμαστε βλάκες και εκτός πραγματικότητας, ξέρουμε τι συμβαίνει. Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν αλλά τα δημοσιεύματα λένε αυτά που σας μετέφερα».

Δείτε επίσης

Χωρίς προβλήματα η Λάρισα κόντρα στην ΑΕΚ

Η αποστολή της Λάρισας για το παιχνίδι με την ΑΕΚ