Πίστη στον Κωστένογλου

Είναι αλήθεια, ότι η ήττα από τον Ολυμπιακό και η διαφορά των οκτώ πόντων από την κορυφή, περιόρισαν αρκετά τον ενθουσιασμό που είχε φέρει στην ΑΕΚ η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Νίκο Κωστένογλου

Είναι αλήθεια, ότι η ήττα από τον Ολυμπιακό και η διαφορά των οκτώ πόντων από την κορυφή, περιόρισαν αρκετά τον ενθουσιασμό που είχε φέρει στην ΑΕΚ η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Νίκο Κωστένογλου. Ωστόσο, δεν παύει να είναι μια επιτυχημένη πορεία, που σταμάτησε μόνο (λόγω διαιτησίας) απέναντι στον ΠΑΟΚ, στον…στάβλο της Λάρισας και στο Φάληρο. Η ΑΕΚ δεν δείχνει διατεθειμένη να το παρατήσει και θα κυνηγήσει κάθε πιθανότητα για να κλείσει την ψαλίδα. Κάτι που πιστεύετε και εσείς, όπως καταγράφηκε μέσω της «Ενωσίτικης κάλπης».

Η συντριπτική πλειοψηφία όσων απάντησαν στο ερώτημα για την τύχη της ΑΕΚ με τον Κωστένογλου στον πάγκο, ήταν τουλάχιστον θετικοί: το 27% θεωρεί πως η ΑΕΚ θα είναι τουλάχιστον ανταγωνιστική, ενώ 23% πιστεύει, ότι με την κατάλληλη μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο θα είναι μέσα σε όλους τους στόχους. Το 32% έδειξε πιο μετριοπαθές, τονίζοντας πως το γήπεδο είναι καθρέπτης για όλα, ενώ υπήρξε και το υπεραισιόδοξο 17% που πιστεύει, πως η ΑΕΚ θα πάρει το πρωτάθλημα ξανά με τον Κωστένογλου, όπως το κλεμμένο του 2008.

 

Που πιστεύετε πως μπορεί να φτάσει η ΑΕΚ με τον Νίκο Κωστένογλου στο τιμόνι;

Αποτελέσματα

Loading ... Loading ...

Δείτε επίσης

Παίζει με τον… πάγο ο Σλούτσκι (VIDEO)

Ο Σλούτσκι «έπαιξε» για τον πάγκο της ΑΕΚ, πλέον ο Ρώσος προπονητής παίζει με τον πάγο.