Πατούλης: «Όλες μας οι δυνάμεις υπέρ της «Αγιάς Σοφιάς»-Να μην χαθεί ούτε μέρα!»

Όσα είπε ο Περιφερειάρχης στη συνάντησή του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Όσα είπε ο Γιώργος Πατούλης στον Δημήτρη Μελισσανίδη!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση ανάμεσα στους ανθρώπους της ΑΕΚ και την Περιφέρεια Αττικής με θέμα την «Αγιά Σοφιά». Ο Δημήτρης Μελισσανίδης πριν ακόμα μπει στην αίθουσα της συνάντησης έδειξε τις προθέσιες του, λέγοντας στον Περιφερειάρχη: «Εμείς το γήπεδο θέλουμε να τελειώσουμε, τι να θέλουμε άλλο; Δεν ήρθαμε και δεν θέλουμε τις φωτογραφίες»! Λίγο αργότερα, όταν άπαντες πήραν τις θέσεις τους στην αίθουσα, ο Γιώργος Πατούλης πήρε τον λόγο και μιλώντας σε όλους τόνισε πως στόχος της περιφέρειας Αττικής είναι να μην χαθεί ούτε μέρα για την ολοκλήρωση της «Αγιά Σοφιάς»

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Πατούλης:

«Κύριε πρόεδρε, να σας ευχαριστήσουμε που βρίσκεστε εδώ μαζί με τους υπόλοιπους ανθρώπους της ΑΕΚ. Είμαστε ακριβώς 39 μέρες στην Περιφέρεια και σαφέστατα όλες μας οι δυνάμεις τίθενται υπέρ του σχεδιασμού αλλά κυρίως τη υλοποίησης, του ότι έχει συμφωνηθεί. Θα το δούμε και μέσα από συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Να γνωρίζετε πως ισχύουν όσα είχαμε πει και στην επίσκεψη μας στην «Αγιά Σοφιά» πριν αναλάβουμε, το καλοκαίρι. Είμαστε δηλαδή απολύτως προσανατολισμένοι στην υλοποίηση, την ολοκλήρωση και θα προσφέρουμε με κάθε τρόπο βοήθεια σε αυτό το μεγάλο εγχείρημα, την «Αγιά Σοφιά«». Οι υπηρεσίες μου και οι εντολές που έχουμε δώσει είναι να μην χαθεί ούτε μέρα χωρίς λόγο. Θα σας δείξω μάλιστα με ακριβείς ημερομηνίες όσα σας λέω».

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης

ΑΕΚ: Αρνητικά για τέταρτη φορά τα τεστ για κορωνοϊό

Όλα τα τεστ βγήκαν αρνητικά