Παράταση ενός χρόνου ζητά το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφειας για τις εγκαταστάσεις καθαριότητας

Τα τρία σημεία που περιέχει το ψήφισμα που υιοθέτησε σχεδόν ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο χθες, για το φλέγον ζήτημα των εγκαταστάσεων καθαριότητας του Δήμου

Τρία σημεία περιέχει το ψήφισμα που υιοθέτησε σχεδόν ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο χθες (16/5) το βράδυ, σε μια εκτός ημερησίας διάταξης συζήτηση για το φλέγον θέμα των εγκαταστάσεων καθαριότητας του Δήμου και την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τις εξώδικες οχλήσεις της Δικέφαλος.

  1. Να αποσυρθούν άμεσα το εξώδικο και οι καταγγελίες στα πειθαρχικά όργανα του κράτους κατά αιρετών και υπαλλήλων για το θέμα των υπηρεσιών καθαριότητας.
  2. Δέσμευση του Δήμου με χρονοδιάγραμμα για την άμεση διάνοιξη του πεζόδρομου πυροπροστασίας.
  3. Παράταση ενός χρόνου τουλάχιστον, προκειμένου να δρομολογηθεί η λύση της μετεγκατάστασης που είναι σε τελικό στάδιο χωρίς να βρεθούν οι υπηρεσίες καθαριότητας στο δρόμο.

Tο ψήφισμα έγινε δεκτό από όλους τους παρόντες δημοτικούς συμβούλους, πλην… Λακεδαιμονίων: δεν το ψήφισε ο Λ. Πλάτανος, ενώ πριν την ψηφοφορία είχαν φροντίσει να αποχωρήσουν ο Νίκος Παπανικολάου και ο ιδιαίτερα… θορυβώδης Γιάννης Τομπούλογλου.

 

2 Σχόλια

  1. ΕΞΩ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ

    χα…….χα……χα…….δημαρχε πονας;………που να δεις ο πειραιας…….

  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *