Παίρνει σειρά ο Γκάλο για ανανέωση στην ΑΕΚ

Οι θετικές εξελίξεις που καταγράφηκαν εσχάτως με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια έληγαν, τόσο στην περίπτωση του Τάσου Μπακασέτα, όσο και σε αυτή του Αντρέ Σιμόες, λίγο πολύ καθόρισαν πολλά πράγματα και ενόψει της νέας σεζόν.

Μία εκκρεμότητα που υπάρχει και δεν έχει τεθεί εδώ και πολύ καιρό επί τάπητος, είναι αυτή του Ροντρίγκο Γκάλο. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ χαφ έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ΑΕΚ με την επαγγελματική του συμπεριφορά και την αγωνιστική του νοοτροπία και σύμφωνα με πληροφορίες προ ημερών αποφασίστηκε να του γίνει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Το γεγονός ότι ο Γκάλο έχει στοιχεία στο παιχνίδι του που δύσκολα βρίσκει κανείς στην αγορά, το ότι δεν έχει τραυματισμούς και κυρίως το ότι δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας του σε αυτή, ασχέτως αν έπαιζε ή όχι, μέτρησαν υπέρ του.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ ο Γκάλο θα ήθελε διετές συμβόλαιο και η «Ένωση» θα προτιμούσε μονοετές. Ωστόσο η «χρυσή τομή» φαίνεται πως θα βρέθηκε και είναι πολύ πιθανό να ακολουθηθεί η φόρμουλα που χρησιμοποιήθηκε με τον Σιμόες. Στον Γκάλο αναμένεται να προταθεί συμβόλαιο για 1+1 χρόνο πρόταση πυο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γίνει και αποδεκτή.

Δείτε επίσης

Παπασταθόπουλος: «Δεν είναι στα σχέδια μου να επιστρέψω στην Ελλάδα»

Όσα είπε σε συνέντευξή του ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος