ΠΑΕ ΑΕΚ για Φάντροκ: «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, παππού» (ΦΩΤΟ)

Σήμερα συμπληρώνονται 38 χρόνια από τον θάνατο του εμβληματικού προπονητή

Η ΑΕΚ δεν ξέχασε τον Φράντισεκ Φάντρονκ!

Σήμερα συμπληρώνονται 38 χρόνια από τον θάνατο του εμβληματικού πρώην προπονητή της και η Ένωση δεν θα μπορούσε να μην κάνει μια σχετική ανάρτηση. Μεταξύ άλλων, γίνεται αναφορά στο πάθος του για τον Δικέφαλο, αλλά και στο γεγονός πως στο γραφείο του δίπλα στη φωτογραφία του Γιόχαν Κρόιφ κρέμασε μια α του Μίμη Παπαϊωάννου.

Διαβάστε όσα αναφέρει σε αυτή:

Σαν σήμερα πριν από 38 χρόνια η ΑΕΚ θρηνούσε την απώλεια του μεγάλου Φράντισεκ Φάντρονκ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στη Λευκωσία, ενώ ήταν προπονητής στον Κεραυνό Στροβόλου με μοναδικό όρο στο συμβόλαιό του να μπορεί να το λύσει, αν η ΑΕΚ τον καλούσε και πάλι πίσω!
Από τον πάγκο της Εθνικής Ολλανδίας δίπλα στον Ρίνους Μίχελς, ο Λουκάς Μπάρλος τον έφερε στην Αθήνα τον Ιούλιο του 1974 για να αναλάβει την ΑΕΚ αλλάζοντας την ιστορία της και βάζοντας τη σφραγίδα του συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο αγαπημένος «παππούς» των φίλων της ΑΕΚ δημιούργησε τη μεγάλη ομάδα που πέρασε στην αιωνιότητα με τη συμμετοχή της στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ της περιόδου 1976-77. Ήταν εκείνος που στο προπονητικό του γραφείο δίπλα στη φωτογραφία του Γιόχαν Κρόιφ κρέμασε τη φωτογραφία του Μίμη Παπαϊωάννου!
Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, παππού!

 

View this post on Instagram

 

Σαν σήμερα πριν από 38 χρόνια η ΑΕΚ θρηνούσε την απώλεια του μεγάλου Φράντισεκ Φάντρονκ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στη Λευκωσία, ενώ ήταν προπονητής στον Κεραυνό Στροβόλου με μοναδικό όρο στο συμβόλαιό του να μπορεί να το λύσει, αν η ΑΕΚ τον καλούσε και πάλι πίσω! Από τον πάγκο της Εθνικής Ολλανδίας δίπλα στον Ρίνους Μίχελς, ο Λουκάς Μπάρλος τον έφερε στην Αθήνα τον Ιούλιο του 1974 για να αναλάβει την ΑΕΚ αλλάζοντας την ιστορία της και βάζοντας τη σφραγίδα του συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο αγαπημένος «παππούς» των φίλων της ΑΕΚ δημιούργησε τη μεγάλη ομάδα που πέρασε στην αιωνιότητα με τη συμμετοχή της στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ της περιόδου 1976-77. Ήταν εκείνος που στο προπονητικό του γραφείο δίπλα στη φωτογραφία του Γιόχαν Κρόιφ κρέμασε τη φωτογραφία του Μίμη Παπαϊωάννου! Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, παππού! #aekfc #ourhistory #onthisday #aekfamily

A post shared by ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official) on

Δείτε επίσης

Νίκη, γκολάρες και… θέαμα -Όσα δεν είδατε στο ΟΑΚΑ (VIDEO)

Η παρακάμερα του αγώνα της «Ένωσης»