Ολοκληρώνονται τα τείχη της «Αγιάς Σοφιάς»

«Κλείνει» και το Νότιο Πέταλο του γηπέδου της ΑΕΚ

Δεν είναι όνειρο, είναι πραγματικότητα! Τα τείχη της «Αγιάς Σοφιάς» έχουν ξεκινήσει να υψώνονται καιρό τώρα και πολύ σύντομα αναμένεται να… κλείσουν. Συγκεκριμένα, οι εργασίες στο νότιο πέταλο, ολοκληρώνονται σύντομα και όταν τελειώσουν, όλες οι θύρες θα είναι πλέον έτοιμες.

Τα πάντα κυλούν ομάδα και εντός χρονοδιαγράμματος στο εργοτάξιο της Νέας Φιλαδέλφειας και το μόνο πέταλο που είχε μείνει πίσω, προς την πλευρά της παλιάς «Σκεπαστής» ολοκληρώνεται σύντομα. Το τέλος των εργασιών σε εκείνο το πέταλο θα σημάνει και το τέλος της δουλειάς για τις θύρες που θα είναι πλέον όλες έτοιμες.

Όσον αφορά το σκέπαστρο, οι εργασίες δεν σταματούν ούτε εκεί μιας και η τοποθέτηση του συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Υπάρχει μάλιστα αισιοδοξία πως το στέγαστρο θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος του έτους καθώς οι εργασίες προχωρούν γρήγορα.

Τέλος η υπογειοποίηση που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, αναμένεται να αρχίσει σύντομα, με γραφειοκρατικά θέματα να την σταματούν. Την 1η Σεπτεμβρίου αλλάζει και τυπικά σελίδα ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, με τον Γιάννη Βούρο να πιάνει δουλειά και να ξεκολλούν τα συνοδά έργα της «Αγιάς Σοφιάς».

Δείτε επίσης

Το σκάψιμο συνεχίζεται πίσω από την Σκεπαστή (VIDEO)

Σημερινά πλάνα από το γήπεδο της ΑΕΚ