Τελευταία Νέα

Όλη η νύχτα είναι ΑΕΚ με διπλή εκπομπή στο ENWSI TV!

Ακόμα μια μεγάλη κιτρινόμαυρη βραδιά για μπάσκετ και ποδόσφαιρο!

Το ENWSI TV ήρθε για να… μείνει!

Οι εκπομπές του ENWSI TV ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό και συνεχίζουν με μεγάλη δυναμική. Σήμερα όλη η νύχτα είναι… ΑΕΚ με διπλή εκπομπή. Αρχικά στις 22.45, ο Διευθυντής του enwsi.gr, Σταύρος Καζαντζόγλου μαζί με τον αρθρογράφο του enwsi.gr και… γκουρού του μπάσκετ, Θάνο Τσίμπο για όλη την επικαιρότητα γύρω από την «Βασίλισσα» που χθες εξασφάλισε την πρόκρισή της στον επόμενο γύρο του BCL. Θα συζητήσουν για τις εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος και τον τρόπο με τον οποίο σηκώνεται ξανά η Ένωση έπειτα από απανωτά «χτυπήματα», αλλά και για τις μεταγραφικές κινήσεις που έρχονται.

Λίγη ώρα αργότερα, στις 23.20 ο Σταύρος Καζαντζόγλου υποδέχεται τον αρθρογράφο του enwsi.gr και δημοσιογράφο της «Ώρας» Τάσο Τσατάλη ώστε να συζητήσουν για όλα τα τεκταινόμενα γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο και φυσικά ό,τι έχει να κάνει με την ΑΕΚ. Στην επικαιρότητα είναι φυσικά το αποψινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, τα μεταγραφικά θέματα της Ένωσης, αλλά και όσα συμβαίνουν γύρω από το ποδόσφαιρο και το… μολύνουν συνεχώς.

Έτσι, σήμερα συντονίζεστε στο ENWSI TV και για περίπου μια ώρα απολαμβάνετε συζήτηση για την ΑΕΚ. Υπάρχει κάτι καλύτερο;

Δείτε επίσης

Ρώτησε για τον Μπάρκα η Μπέτις!

Στο στόχαστρο της ισπανικής ομάδας ο κίπερ της ΑΕΚ