Οι σκέψεις της ΑΕΚ για τον Γκάλο

Στο Κιτρινόμαυρο στρατόπεδο έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον Βραζιλιάνο και σκέφτονται να του κάνουν μια διαφορετική πρόταση

Γκάλο ο…σκάουτερ! Μπορεί η ΑΕΚ να μην έχει κάνει κάποια επίσημη πρόταση στον Ροντρίγκο Γκάλο αλλά ο Βραζιλιάνος δεν έχει βρει κάποια ομάδα να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του κι έχει μείνει…μετέωρος.

Όπως αναφέρει η «SportDay», κάθε άλλο παρά ως τελειωμένος θα πρέπει να λογίζεται ο 32χρονος. Οι άνθρωποι της Ένωσης, με τον Γκάλο να βρίσκεται σε προχωρημένη ηλικία ποδοσφαιρικά, κάνει σκέψεις για μελλοντική συνεργασία από άλλο πόστο.

Συγκεκριμένα, σκέφτονται ότι θα μπορούσε να βοηθήσει στον τομέα του σκάουτινγκ και δεν αποκλείεται μακροπρόθεσμα, ακόμη κι αν τώρα λυθεί η συνεργασία τους, αυτή να προχωρήσει σε άλλο επίπεδο, με την προσφορά ενός ρόλου.

3 Σχόλια

  1. Αλέξανδρος

    Και ο Ζούλιο Σέζαρ θα μπορούσε να αξιοποιηθεί. Αφενός διότι έχει δικιά του ακαδημία στην πατρίδα του, αφετέρου διότι βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ σε κάθε ευκαιρία.

  2. Παναγιώτης

    Ακόμα συζητάμε αν πρέπει να κρατήσουμε τον Γκάλο;Και δεν εννοώ για σκάουτερ.Ο παίκτης μπορεί τουλάχιστον για 2 ακόμα χρόνια να παίξει καλή μπάλα και να δώσει πολλά στην ομάδα!

  3. Ακόμη; ντροπή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *