Ο Βράνιες στο «εδώλιο» – Ψηφίστε για το μέλλον του Βόσνιου

Η «Ενωσίτικη κάλπη» επιστρέφει και βάζει στην ατζέντα τα καμώματα του Βράνιες τις τελευταίες ημέρες

Το ταλέντο του, αδιαμφισβήτητο. Εάν παρακολουθήσει κάποιος τις αγωνιστικές επιδόσεις του Ογκνιεν Βράνιες, τότε είναι βέβαιο πως θα συνηγορήσει στην άποψη, πως πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους αμυντικούς της Ευρώπης. Ωστόσο, ο Βόσνιος αμυντικός είναι ένα παιδί με ιδιαίτερη συμπεριφορά, που πολλές φορές έρχεται στο επίκεντρο για τους λάθος λόγους. Ετσι συνέβη και τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Βράνιες απασχόλησε τα μέσα για την εξωαγωνιστική συμπεριφορά του. Πρώτα το πάρτι που διοργάνωσε την περασμένη Δευτέρα και βρήκε εκείνον και συμπαίκτες του να τραγουδούν ημίγυμνοι και με μπουκάλια ποτών στα χέρια. Ακολούθησαν πολλά, που έφτασαν μέχρι και το ποστάρισμα από τα αποδυτήρια του «Καραϊσκάκης», έπειτα από την ήττα της ΑΕΚ. Μαζεύτηκαν πολλά και η διοίκηση δεν θα μπορούσε να μη λάβει μέτρα.

Η πρόθεση του Μελισσανίδη είναι να τεθεί ο Βόσνιος ένα μήνα εκτός ομάδας, σε μια προσπάθεια να συνετιστεί και να κατανοήσει ποιες είναι οι απαιτήσεις από αυτόν. Βέβαια, ήδη το θέμα Βράνιες, η έκταση της τιμωρίας του και το μέλλον του, αποτελούν βασικό αντικείμενο συζήτησης στην «κιτρινόμαυρη» καθημερινότητα. Ετσι, μπαίνει στο μικροσκόπιο της «Ενωσίτικης κάλπης», ώστε να δώσετε τη δική σας προέκταση για το θέμα.

 

Πως πιστεύετε πως πρέπει να χειριστεί η ΑΕΚ την υπόθεση Βράνιες;

Αποτελέσματα

Loading ... Loading ...

Δείτε επίσης

Βαρούχας: «Κανένα πέναλτι στον Χούλτ-Σωστή η κόκκινη του Φασίδη»

Όσα είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας για το ματς της ΑΕΚ με τη Ξάνθη