Ο Μελισσανίδης στην Περιφέρεια για τις υπογραφές! (VIDEO)

Στα γραφεία της περιφέρειας ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής για τις τελικές υπογραφές για την υπογειοποίηση!

Μέρα γιορτής και μεγάλης χαράς για όλη την οικογένεια της ΑΕΚ είναι η σημερινή, καθώς έχει προγραμματιστεί η τελική συνάντηση για να πέσουν υπογραφές στο έργο της υπογειοποίησης, κομβικό για το γήπεδο, αλλά και την πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας. Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιώργος Πατούλης είναι αυτή την στιγμή στην Περιφέρεια Αττικής για να βάλουν τις υπογραφές, ώστε να ξεκινήσει το μεγάλο έργο. Εκεί θα παρευρεθούν και ο Πρόεδρος της ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου, αλλά και οι μεγάλες μορφές της «κιτρινόμαυρης» ιστορίας, Στέλιος Σεραφείδης και Θωμάς Μαύρος.

Αρχικά,  κατά τη συνάντηση, ο Γιώργος Πατούλης ανέφερε: «Είχαμε πει κάτι σε αυτό το γραφείο και δώσαμε υποσχέσεις που γίνονται πράξη βήμα-βήμα. Έχουμε δρόμο μπροστά μας, αλλά η σημερινή υπογραφή είναι κάτι πολύ σημαντικό», για να πάρει τον λόγο ο Δημήτρης Μελισσανίδης και να πει: «Θέλω να ευχαριστήσω για την προσπάθεια που έγινε. Είναι σημαντική η σημερινή υπογραφή αλλά η βασική και ουσιαστική είναι η υπογραφή που θα μπει ανάμεσα στη Περιφέρεια και την Ερασιτεχνική.

Αυτό που περιγράφετε είναι ένα έργο του Δημοσίου, έχει σημασία για το γήπεδο αλλά το ουσιαστικό για εμάς θα είναι η υπογραφή της Περιφέρειας με το ερασιτεχνικό σωματείο για το γήπεδο. Εμείς έχουμε τελειώσει και περιμένουμε την περιφέρεια για να τελειώσει το γήπεδο και να μπούμε στο γήπεδο. Περιμένουμε να γίνει και αυτό άμεσα».

Απαντώντας, ο Περιφερειάρχης Αττική τόνισε: «Κύριε πρόεδρε δείξαμε σε λίγους μήνες πως ό,τι έχουμε πει το πράττουμε. Υποσχόμαστε λοιπόν πως θα υπάρξει και αυτή η υπογραφή με τον Ερασιτέχνη» και πριν προλάβει να ολοκληρώσει την πρότασή του ο Γιώργος Πατούλης, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ αναφώνησε: «Μέχρι πότε; Να πούμε μια ημερομηνία. Μια ημερομηνία!».

Με τον Περιφερειάρχη να κλείνει την κουβέντα λέγοντας: «Θα είμαστε δυνατοί. Είχαμε πει πως οι υπογραφές θα μπουν μετά τις γιορτές. Βλέπετε πως αυτό γίνεται νωρίτερα. Ό,τι λέμε θα προσπαθούμε να το κάνουμε πιο νωρίς».

Μετά τις πρώτες ατάκες από τον Περιφερειάρχη και τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, τον λόγο πήρε ο πρότζεκτ μάνατζερ της «Αγιά Σοφιάς», Δημήτρης Ανδριόπουλος λέγοντας πως: «Το ερασιτεχνικό σωματείο της ΑΕΚ -κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία- χρηματοδότησε όλες τις μελέτες για την υπογειοποίηση κάνοντας τις… δώρο στο Δημόσιο. Πρόκειται για ένα τεράστιο έργο της Περιφέρειας για τους δημότες της Νέας Φιλαδέλφειας και είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που μελέτες χρηματοδοτούνται από αθλητικό σωματείο. Αξίζουν συγχαρητήρια και στην Περιφέρεια και στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ».

Δείτε το βίντεο του enwsi.gr:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ μας ενημέρωσε επίσης πως είναι όλα έτοιμα για την έναρξη της κομβικής συνάντησης με σχετική ανάρτηση:

Δείτε επίσης

Βράνιες: Ο MVP του ΑΕΚ – Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ)

Ο Όγκνιεν Βράνιες είναι ο MVP του ντέρμπι