Ο Μανόλο και η κακή νοοτροπία

Ο τελικός πέρασε, η ΑΕΚ έχασε την ευκαιρία να φτάσει στο νταμπλ και άφησε πικρή γεύση στο φινάλε. Η δημοσκόπηση της «Ενωσίτικης κάλπης», έδειξε πως ο κόσμος ήταν ενοχλημένος και δεν ήξερε τι πρωτοφταίει

Ο τελικός πέρασε, η ΑΕΚ έχασε την ευκαιρία να φτάσει στο νταμπλ και άφησε πικρή γεύση στο φινάλε. Η δημοσκόπηση της «Ενωσίτικης κάλπης», έδειξε πως ο κόσμος ήταν ενοχλημένος και δεν ήξερε τι πρωτοφταίει. Για να καταλάβετε, το 28% και δημοφιλέστερη επιλογή, ανέδειξε ως σημαντικότερη αιτία της απώλειας του κυπέλλου την τακτική προσέγγιση του αγώνα από τον Χιμένεθ.

Κοντά σε αυτό, στο 26%, ήταν η δεύτερη επιλογή που αφορούσε τη χαλαρή προσέγγιση και την κακή νοοτροπία που έδειξαν όλοι μέσα στην ομάδα. Πάντως, υπήρχαν αρκετοί που δικαιολόγησαν την κατάσταση. Το 21% τόνισε πως οι παίκτες είχαν «αδειάσει» από τους πανηγυρισμούς και δεν είχαν δυνάμεις, ενώ το 14% παραδέχθηκε πως ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και φάνηκε πως ήθελε περισσότερο το τρόπαιο. Τέλος, υπήρξε και 12% που ανέδειξε πως ήταν απλά μια κακή ημέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *