Ο Κωστένογλου στα γραφεία της LG -Οι συμβουλές του στους υπαλλήλους

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στους εργαζόμενους της LG Hellas

Ο Νίκος Κωστένογλου βρέθηκε στα γραφεία της LG Hellas και μίλησε για τις εμπειρίες του ως επαγγελματίας αθλητής και προπονητής και μετέφερε τους παραλληλισμούς και τις ομοιότητες στη διοίκηση αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων με την καθημερινότητα στο γραφείο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ

Μια ξεχωριστή εμπειρία έζησαν χθες το απόγευμα οι εργαζόμενοι της LG Hellas, στo πλαίσιo της χορηγικής συνεργασίας της εταιρείας με την ΠΑΕ ΑΕΚ!

Με αφορμή τις εμπειρίες του ως επαγγελματίας αθλητής, αλλά και ως προπονητής, ο κ. Κωστένογλου επισκέφτηκε τα γραφεία της εταιρείας και έκανε μια ανοικτή συζήτηση με τους υπαλλήλους της, προκειμένου να μεταφέρει συνοπτική εικόνα του ρόλου του, παραλληλισμούς και ομοιότητες στη διοίκηση αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων, αλλά και πρακτικές συμβουλές ευεξίας για τη καθημερινότητα στο γραφείο.

Τον προπονητή μας καλωσόρισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της LG Hellas κος Άρης Κουτελός και η ανταπόκριση των υπαλλήλων ήταν μεγάλη τόσο σε επίπεδο συμμετοχής όσο και διάδρασης.

Οι άξονες που αναπτύχθηκαν ήταν:

• Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ένας επαγγελματίας αθλητής
• Η μετάβαση από αθλητής σε προπονητής – αλλαγές ρόλων και επιτυχής προσαρμογή στις νέες απαιτήσεις
• Παραλληλισμός της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού σε μια αθλητική ομάδα και σε μια εμπορική εταιρεία. Ομοιότητες και κοινές πρακτικές.
• Στοχοπροσήλωση και αποτελεσματική διαχείριση χρόνου
• Η αντιμετώπιση του άγχους στην καθημερινότητα
• Πρακτικές συμβουλές ευεξίας για το γραφείο

Η παραπάνω ενέργεια εντάσσεται σε μια ευρύτερη στρατηγική της ΠΑΕ ΑΕΚ που στόχο έχει να προσδίδει αυξημένη αξία στις εμπορικές της συνεργασίες.

Δείτε επίσης

Ιωάννα Τούνη: Ρουφάει και με αντικαπνιστικό νόμο (ΦΩΤΟ)

Κάποιος να πάρει τηλέφωνο το 1142!