Ο Καρντοσο αλλού πατά και αλλού βρίσκεται!

Σε άλλον κόσμο ο Πορτογάλος

Μετά την νέα ήττα από την Ξάνθη, ο Μιγκέλ Καρντόσο αποτελεί ουσιαστικά παρελθόν από την ΑΕΚ, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να τον… τελειώνει.

Μετά το τέλος του ματς, ο Πορτογάλος κόουτς εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου, προχωρώντας και πάλι σε ακατανόητες δηλώσεις που όπως φαίνεται έχουν στόχο την… αποζημίωση.

Για το γεγονός ότι η εικόνα της ΑΕΚ χειροτερεύει: «Σέβομαι την ερώτηση, αλλά δεν συμφωνώ. Θεωρώ ότι σήμερα μέχρι και το 30’ είχαμε τον απόλυτο έλεγχο. Ξέραμε ότι θα παίζαμε με μια ομάδα κλεισμένη πίσω που θα μας περίμενε. Ήταν πολύ σημαντικό να έχουμε καλή κυκλοφορία και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες. Μετά την αποβολή του Ζεράλντες φυσικά τα πράγματα άλλαξαν λίγο. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, αλλά σε κάποια στιγμή που χάσαμε την μπάλα δεχθήκαμε το πρώτο γκολ και αυτό μας δημιούργησε τα προβλήματα».

Για τις αποδοκιμασίες που άκουσε: «Όταν βρίσκομαι στον πάγκο δεν μπορώ να έχω υπόψη μου όλες τις αντιδράσεις. Δεν είμαι χαρούμενος και καταλαβαίνω και τον κόσμο που δεν είναι ικανοποιημένος. Οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα παρότι δεν τα καταφέραμε».

Για το αν θεωρεί ότι μπορεί να ανατρέψει την άσχημη κατάσταση: «Φυσικά. Όλο το κλαμπ μπορεί να την αλλάξει. Αν δείτε κάποιες ομάδες εμφανίζουν προβλήματα σε όλα τα πρωταθλήματα. Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση».

Δείτε επίσης

Το σκάψιμο συνεχίζεται πίσω από την Σκεπαστή (VIDEO)

Σημερινά πλάνα από το γήπεδο της ΑΕΚ