Μπήκε αρνητικό πρόσημο στο Champions League

Ο κόσμος της ΑΕΚ περίμενε με μεγάλη χαρά την παρουσία της ομάδας στο Champions League, αλλά απογοητεύθηκε από όσα συνέβησαν. Η μηδενική συγκομιδή βαθμών, έφερε εκνευρισμό και απογοήτευση, κάτι που αποτυπώθηκε έκδηλα μέσω της «Ενωσίτικης κάλπης». Είναι ενδεικτικό, πως το 59%

Ο κόσμος της ΑΕΚ περίμενε με μεγάλη χαρά την παρουσία της ομάδας στο Champions League, αλλά απογοητεύθηκε από όσα συνέβησαν. Η μηδενική συγκομιδή βαθμών, έφερε εκνευρισμό και απογοήτευση, κάτι που αποτυπώθηκε έκδηλα μέσω της «Ενωσίτικης κάλπης». Είναι ενδεικτικό, πως το 59% όσων συμμετείχαν, έκρινε την πορεία της ΑΕΚ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ως αποτυχημένη, καθώς δεν μπορεί η Ενωση να κλείνει φάση ομίλων με μηδέν βαθμούς.

Αντίθετα, υπήρξε 32% που έκρινε πως τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί διαφορετικά, εφόσον δεν είχαν υπάρξει προβλήματα στο σχεδιασμό, αλλά και από την ατυχία που έπληξε την ΑΕΚ σε βασικές επιλογές της. Πάντως, υπήρξε και μικρό ποσοστό (στο 9%) που ανέδειξε ως επιτυχία την είσοδο στους ομίλους, καθώς η ΑΕΚ δεν μπορούσε να ζητήσει κάτι περισσότερο με αυτούς τους αντιπάλους.

 

Πως κρίνετε τη φετινή παρουσία της ΑΕΚ στο Champions League;

Αποτελέσματα

Loading ... Loading ...

Δείτε επίσης

Ανακοινώθηκε από τη Μπενεβέντο ο Μπάρμπα (ΦΩΤΟ)

Ο Ιταλός θα συνεχίσει την καριέρα στην πρωτοπόρο της Serie B