Μπακασέτας: «Είμαστε ομάδα- Ακόμα πιο δυνατοί επιθετικά»

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ

Χθες, η ΑΕΚ σκόρπισε τον τρόμο, επικρατώντας με 4-0 επί του Πανιωνίου. Ο Τάσος Μπακασέτας πέτυχε το δεύτερο γκολ της Ένωσης, με τον ίδιο να μιλάει στο Gazzetta.gr για τη νίκη, αλλά και το Champions League:

«Ο Πανιώνιος είναι μια πολύ υπολογίσιμη ομάδα. Ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις από αυτήν την ομάδα. Βάλαμε τον ρυθμό μας, ήμασταν πιεστικοί, ίσως να χρειαζόταν να ήμασταν λιγότερο νευρικοί σε κάποια φάση του πρώτου ημιχρόνου και να είχαμε περισσότερο υπομονή, αλλά βάλαμε το γκολ σε ένα πολύ καίριο σημείο για το παιχνίδι και τελικά κερδίσαμε με ένα πολύ μεγάλο σκορ», ανέφερε ο Μπακασέτας.

«Επικεντρωνόμαστε περισσότερο στο επιθετικό κομμάτι αυτή τη στιγμή, φαίνεται αυτό, αλλά ακόμα δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε είναι η αλήθεια. Παίρνει πολύ περισσότερο βελτίωση η επιθετική ανάπτυξη, είναι και κάποιοι παίκτες που θα γυρίσουν από τραυματισμούς, όπως ο Αλμπάνης και ο Μπογέ, που είναι πολύ καλοί παίκτες, και θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί πιστεύω επιθετικά.

Η ΑΕΚ ούτε πέρυσι στηριζόταν σε συγκεκριμένους παίκτες, ούτε φέτος. Η ΑΕΚ είναι ομάδα. Είμαστε όλοι μια ομάδα, είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια. Σήμερα έβαλα γκολ εγώ, αύριο μπορεί να βάλει γκολ ο Αλμπάνης που θα γυρίσει, ο Μπογέ, ο οποιοσδήποτε. Ο Γιακουμάκης θα μπει αλλαγή να βάλει γκολ, όλοι χρειάζονται. Είναι πολλά τα παιχνίδια, όλοι θα χρειαστούμε και αυτή τη στιγμή όλοι όσοι βρίσκονται στο ρόστερ της ΑΕΚ αξίζουν να βρίσκονται σε αυτό και ο καθένας περιμένει την ευκαιρία του για να δείξει πραγματικά το ποιος είναι.

Όλοι όταν ήμασταν μικροί και παίζαμε λίγο ποδόσφαιρο, βλέπαμε Champions League και λέγαμε μακάρι να παίζαμε σε αυτό το επίπεδο. Έφτασε αυτή η στιγμή και μόνο που το λέω πραγματικά νιώθω πολύ ευλογημένος που θα αγωνιστώ σε αυτή τη διοργάνωση. Πιστεύω ότι αξίζαμε να είμαστε σε αυτή τη διοργάνωση, παλέψαμε πάρα πολύ, οι κόποι μας ανταμείφθηκαν και θα το απολαύσουμε και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Δείτε επίσης

Εικόνες από το ματς της ΑΕΚ Κ19 με τον Ολυμπιακό

Δείτε φωτογραφίες από το ματς της Κ19