Τελευταία Νέα

Μια πολύ σπάνια έκδοση αθλητικού βιβλίου, με τίτλο «Μπράβο παιδιά» στο Μουσείο της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Στο Μουσείο της ΑΕΚ βρίσκεται μια εξαιρετικά σπάνια έκδοση αθλητικού βιβλίου, με τίτλο «Μπράβο παιδιά», στην οποία γίνεται ειδική αναφορά στους αγώνες της Ενωσης για με την ουγγρική Σαλγκοταριάν για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ της σεζόν 1972-1973.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Παναγιώτη Κουτελίδα, υπεύθυνο Τύπου της ελληνικής Πρεσβείας στη Βουδαπέστη, για την παραχώρηση για το μουσείο της ΑΕΚ του αθλητικού βιβλίου του Laszlo Szokacs με τίτλο «Μπράβο παιδιά» στο οποίο γίνεται εκτενής αναφορά στους αγώνες της ΑΕΚ με την ουγγρική Σαλγκοταριάν την περίοδο 1972-73 για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ».

One comment

  1. …Τι μου θυμήσατε τώρα, ήμουν 13 ετών, πήγαινα με τα πόδια για να συναντήσω τον πατέρα μου στον Σταθμό Λαρίσης. Πιο κάτω αριστερά υπήρχε ένα ξενοδοχείο, ίσως υπάρχει ακόμη. Αίφνης, καθώς πλησίαζα προς το σημείο της συνάντησης, βλέπω να βγαίνουν με φόρμες από το ξενοδοχείο ορισμένους παίκτες με το σήμα που πρόδιδε ότι ήταν της Σαλγκοταριάν, μιας άγνωστης ομάδας. Εφθασα δίπλα τους, χαμογέλασα, δεν μίλησα -σε τι γλώσσα, άλλωστε- αλλά σήκωσα τρία δάκτυλα, θέλοντας να δείξω πόσα γκολ θα έτρωγαν. Χαμογέλασαν κι αυτοί… δεν έπεσα έξω, αν και εννοούσα 3-0… Είπα το περιστατικό σ’ ένα πλακατζή θείο μου που ‘βαλε τα γέλια με το όνομα, για χρόνια όταν ήθελε να γελάσουμε μου ‘λεγε… Σαλγκοταριάν… Πάντα Αεκάρα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *