Μελισσανίδης σε Πατούλη: «Το γήπεδο, να τελειώνουμε!» (VIDEO)

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν ξεκάθαρος στη συνάντησή του με τον Γιώργο Πατούλη

Μεγάλη μέρα σήμερα για την ΑΕΚ και την «Αγιά Σοφιά»!

Αυτό γιατί βρίσκεται σε εξέλιξη η συνάντηση ανάμεσα στους ανθρώπους της ΑΕΚ και την Περιφέρεια Αττικής με θέμα το υπό κατασκευή γήπεδο της ΑΕΚ. Στη συνάντηση, από την Ένωση δίνουν το «παρών» ο διοικητικός ηγέτης της, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Α’ αντιπρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος, Μηνάς Λυσάνδρου και ο Β’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου. Επίσης εκ μέρους της Dimand στην Περιφέρεια βρίσκονται οι Δημήτρης Ανδριόπουλος, Πάνος Παναγιωτίδης και Μιχάλης Αναστασόπουλος.

Μάλιστα, ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης καλωσόρισε τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τα στελέχη της ΑΕΚ και της Dimand, αναφέροντας: «Καλωσήρθατε, εδώ ό,τι θέλετε, να είστε σα το σπίτι σας», με το αφεντικό της Ένωσης να απαντά: «Εμείς το γήπεδο θέλουμε να τελειώσουμε, τι να θέλουμε άλλο; Δεν ήρθαμε και δεν θέλουμε τις φωτογραφίες»!

Στο στρατόπεδο της Ένωσης υπάρχει πίστη πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και όπως πρέπει ώστε να μην χαθεί ούτε μέρα παραπάνω για την ολοκλήρωση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και να μπουν οι κιτρινόμαυροι στο «σπίτι» τους το συντομότερο δυνατόν. Η συνάντηση γίνεται σε εξαιρετικό κλίμα και θα γίνουν περισσότερα γνωστά όταν αυτή τελειώσει.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Δείτε επίσης

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Σεμέντο!»

Ο άσος του ΟΦΗ είναι στο στόχαστρο ελληνικών ομάδων και μεταξύ αυτών είναι και η ΑΕΚ