Λαμπρόπουλος: «Δύσκολοι οι τελευταίοι μήνες στην ΑΕΚ- Υπέγραψα στη Λα Κορούνια τον Απρίλιο» (VIDEO)

Οι δηλώσεις (στα ισπανικά) του Βασίλη Λαμπρόπουλου κατά την παρουσίασή του από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος παρουσιάστηκε σήμερα από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, με την οποία έκανε μάλιστα την πρώτη του προπόνηση.

Ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ προέβη και σε δηλώσεις, μιλώντας στους δημοσιογράφους στα… ισπανικά! Ο «Λαμπρό» τόνισε πως οι τελευταίοι μήνες που βρισκόταν στην Ενωση ήταν δύσκολοι, λόγω του ότι δεν αγωνιζόταν, ενώ ανέφερε πως είχε υπογράψει στην «Ντέπορ» από τον περασμένο Απρίλιο!

Αναλυτικά όσα είπε ο Λαμπρόπουλος:

Για το γεγονός ότι γνωρίζει ισπανικά: «Έχω ξεκινήσει μαθήματα ισπανικών εδώ και δύο χρόνια. Καταλαβαίνω, αλλά είναι δύσκολο να μιλήσω καλά τόσο γρήγορα».

Για το πώς προφέρεται το όνομά του στα ελληνικά: «Λαμπρόπουλος. Αλλά μπορείτε να με φωνάζετε ‘Βάσι’ ή ‘Λάμπρο’.

Για τη μεταγραφή στην Ντεπορτίβο: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που υπέγραψα με την Ντέπορ. Θέλω να είμαι καλός. Θα δουλέψω σκληρά για να βρίσκομαι στο επιθυμητό επίπεδο για εμένα. Θέλω να παίξω με την ομάδα στη La Liga. Η αλήθεια είναι πως υπέγραψα τον περασμένο Απρίλιο και έχω δει όλα τα παιχνίδια της ομάδας. Γνωρίζω σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές και είμαι χαρούμενος που θα παίξω στο πλευρό τους».

Για το τι γνωρίζει για την ομάδα: «Θυμάμαι την Ντεπορτίβο από την εποχή που έπαιζε ο Τζαλμίνια και ο Βαλερόν. Είχε σπουδαία ομάδα. Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ. Είναι όνειρό μου να αγωνιστώ στη La Liga. Είναι μία ευκαιρία για εμένα να παίξω στην Ισπανία και σκέφτομαι μόνο αυτό κι όχι τι συνέβη την περσινή σεζόν».

Για την ΑΕΚ: «Οι τελευταίοι μήνες στην ΑΕΚ ήταν πολύ δύσκολοι, επειδή το τελευταίο εξάμηνο δεν αγωνίστηκα. Έκαναν προπόνηση μόνος μου και ήταν δύσκολο».

Τέλος, για το πώς θα περιέγραφε το αγωνιστικό προφίλ του: «Είμαι ένας δυνατός αμυντικός που μπορώ να παίξω με την μπάλα. Προσωπικά, θέλω να μάθω περισσότερο το ισπανικό ποδόσφαιρο τώρα».

Δείτε επίσης

Δύο προβλήματα για τον Καρέρα

Ατομικό Τσιγκρίνσκι-Γαλανόπουλος