Κονέ: «Συμφώνησα και ήθελα να συνεχίσω στην ΑΕΚ, αλλά…»

Οι δηλώσεις του 31χρονου πρώην παίκτη της ΑΕΚ σε Μέσο της Ιταλίας

Ο Παναγιώτης Κονέ μιλώντας στην ιταλική ιστοσελίδα tuttojuve.com αναφέρθηκε στις προτάσεις που είχε στα χέρια του μετά την αποχώρηση του από την Ουντινέζε, ενώ τόνισε πως το περασμένο καλοκαίρι τα είχε βρει σε όλα με την ΑΕΚ αλλά δεν κατάφερε να βρει λύση για να αποχωρήσει από τον Ιταλικό σύλλογο και η συμφωνία μεταξύ των πλευρών δεν προχώρησε.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Κονέ δήλωσε:

«Προπονούμαι για τον Ιανουάριο. Θέλω να είμαι έτοιμος όταν βρω νέα ομάδα. Είμαι στην Ελλάδα και κάνω προπονήσεις με ειδικό προπονητή.
Έφυγα από την Ιταλία την μέρα που έλυσα το συμβόλαιό μου με την Ουντινέζε. Δεν είχα την ευκαιρία να βρω ομάδα από την Serie A. Υπήρξαν δύο τρεις προτάσεις από το Ισραήλ και την Αυστραλία αλλά δεν με κάλυπταν για να συνεχίσω εκεί την καριέρα μου.

Είχα συμφωνήσει με την ΑΕΚ. Το ήθελα πολύ. Αλλά δεν μπορούσα να βρω εκείνη τη στιγμή λύση για να αποχωρήσω από την Ουντινέζε.

Στις 31/8 που τα κατάφερα ήταν ήδη αργά. Δυστυχώς έχασα την ευκαιρία. Πέρυσι κερδίσαμε το Πρωτάθλημα μετά από πολλά χρόνια και φτάσαμε στον Τελικό Κυπέλλου».

Δείτε επίσης

Ο Τσαγκαράκης στο Βόλος-ΑΕΚ!

Η διαιτητική ομάδα του αγώνα της ΑΕΚ με τον Βόλο