Κινητικότητα και για το θέμα του στόπερ

Ο Ίβιτς θέλει να αποκτηθεί ένας αριστεροπόδαρος αμυντικός, με ικανότητα με την μπάλα στα πόδια

Πέρα από την προσθήκη ενός εξτρέμ, η ΑΕΚ θα κινηθεί δεδομένα τον Γενάρη και για έναν κεντρικό αμυντικό. Η ανασταλτική λειτουργία των Κιτρινόμαυρων χαρακτηρίζεται από αστάθεια και στόχος είναι να αποκτηθεί ένας στόπερ που θα… συμμαζέψει την κατάσταση. Και εκεί τα στάνταρ της ΑΕΚ είναι ξεκάθαρα.

Ο Ίβιτς θέλει να αποκτηθεί ένας αριστεροπόδαρος αμυντικός, με ικανότητα με την μπάλα στα πόδια. Ένας στόπερ που θα έρθει για να πάρει φανέλα βασικού και να αποτελέσει την «κολόνα» στα μετόπισθεν της Ένωσης. Μιας και θα λογίζεται ως προσθήκη προοπτικής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα υπάρχει κινητικότητα γύρω από την εν λόγω υπόθεση. Έχει προκύψει με λίγα λόγια τουλάχιστον μία περίπτωση αμυντικού που είναι κοντά στα «θέλω» της ΑΕΚ και περνά από το… μικροσκόπιο των Ίβιτς-Κωστένογλου.

Από εκεί και πέρα τα μάτια του τεχνικού διευθυντή της ομάδας είναι στραμμένα και σε κεντρικούς μέσους. Η ΑΕΚ ίσως κινηθεί για την απόκτηση ενός χαφ, εφόσον όμως προκύψει… αποχώρηση, που θα έρθει μόνο μέσω πώλησης.

Δείτε επίσης

Ο Ιβιτς προχωρά με το plan b για προπονητή στην ΑΕΚ!

Ο Σλούτσκι θέλει χρόνο, η ΑΕΚ δεν... έχει και προχωρά