Καταγγελία στην Πολιτεία και το παιχνίδι της στο γήπεδο

Τώρα ίσως να μοιάζει κάπως εκτός πραγματικότητας, αλλά μέχρι και το Σάββατο ήταν μια αλήθεια. Η ΑΕΚ είχε υποστεί τα δύο μέτρα και δύο σταθμά στις αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης

Τώρα ίσως να μοιάζει κάπως εκτός πραγματικότητας, αλλά μέχρι και το Σάββατο ήταν μια αλήθεια. Η ΑΕΚ είχε υποστεί τα δύο μέτρα και δύο σταθμά στις αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης. Είναι η ομάδα που πλήρωσε πολύ ακριβά επεισόδια, όταν σε άλλους κλείνουν τα μάτια. Στο ερώτημα της «Ενωσίτικης κάλπης», η κατεύθυνση που στείλατε ήταν ξεκάθαρη.

«Η ΑΕΚ πρέπει να συνεχίσει να παίζει δίχως να ασχολείται μαζί τους και να τους νικήσει μέσα στο γήπεδο», ήταν η άποψη που υπερίσχυσε στη δημοσκόπηση με 32%. Ανάλογο ποσοστό (31%) ζήτησε να υπάρξουν καταγγελίες στην Πολιτεία, ώστε να αναλάβει τις ευθύνες της.

Επίσης, υπήρξε 25% που ζήτησε να αξιώσει η ΑΕΚ την παραίτηση των δικαστών που έβγαλαν αυτές τις αποφάσεις, ενώ το 12% πρότεινε κάτι ριζοσπαστικό, δηλαδή να μην εμφανιστεί ξανά η ΑΕΚ σε εκδίκαση που θα νομιμοποιεί προαποφασισμένες καταστάσεις.

 

Πως πρέπει να αντιδράσει η ΑΕΚ σε όσα συμβαίνουν με τις ποινές στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

Αποτελέσματα

Loading ... Loading ...

Δείτε επίσης

Στο «Μεγάλη Βρεταννία», την Τετάρτη η συνάντηση του Big4

Δεν έγινε δεκτή η πρόταση Αυγενάκη να γίνει το ραντεβού των Big 4 στο υπουργείο Πολιτισμού.