Καψούρα του Καρντόσο από πέρυσι ο Σιμάο

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήθελε και στη Ναντ στον Νταβίντ Σιμάο

Η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 29χρονου μέσου, Νταβίντ Σιμάο από την Αντβέρπ του Βελγίου.

Ο 29χρονος μετακόμισε στο Βέλγιο την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου από την Μποαβίστα. Έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες της Πορτογαλίας (Φατίμα, Πάκος Φερέιρα, Ακαντάμικα, Μαρίτιμο) ως δανεικός από την Μπενφίκα ενώ έχει περάσει ακόμα από την Αρούκα και την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Ο Σιμάο φαίνεται πως είναι η… καψούρα του Μιγκέλ Καρντόσο, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Πορτογάλος τεχνικός ήθελε τον συμπατριώτη του και στη Ναντ, στο τιμόνι της οποίας ξεκίνησε την περσινή χρονιά.

Συγκεκριμένα, οι Γάλλοι ανέφεραν πως η ομάδα της Δυτικής Γαλλίας κινείται πολύ «ζεστά» για την απόκτηση του αριστεροπόδαρου χαφ. Μάλιστα, στα εν λόγω δημοσιεύματα τονιζόταν πως ήταν από τις προτεραιότητες της Ναντ για την μεσαία γραμμή.

Αρχικά, οι οικονομικές απαιτήσεις της Μποαβίστα, της ομάδας που άνηκε τότε ο Σιμάο, άγγιζαν περίπου στο 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ έπειτα από διαπραγματεύσεις η τιμή αγοράς του έπεσε στο 1 εκατ. ευρώ.

Οι Πορτογάλοι από την πλευρά τους έγραφαν πως ο Σιμάο ήταν έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο για την Γαλλία, με την εκτίμηση που τρέφει για τον Μιγκέλ Καρντόσο να είναι μεγάλη.

Το deal εν τέλει δεν έγινε και ο Πορτογάλος μέσος έμεινε στην Μποαβίστα μέχρι τον Ιανουάριο κι έπειτα αποχώρησε για το Βέλγιο και την Αντβέρπ.

Τώρα, σύμφωνα με όσα γράφουν στο Βέλγιο, ΑΕΚ και Αντβέρπ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για τον 29χρονο αριστεροπόδαρο χαφ.

Τονίζεται επίσης πως η ΑΕΚ έφτασε σε συμφωνία με την Αντβέρπ για την απόκτηση του Πορτογάλου χαφ για κανονική μεταγραφή, έναντι 400.000 ευρώ.

Η ΑΕΚ, όπως σας έχει ενημερώσει το «enwsi.gr» δεν επιβεβαιώνει τίποτα μέχρι στιγμής και περισσότερες εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Δείτε επίσης

«Ρίσκο για τον Καρέρα η ΑΕΚ»

Ρώσος δημοσιογράφος αναλύει τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει ο Μάσιμο Καρέρα