Τελευταία Νέα

Η οικογένεια της ΑΕΚ δίπλα στον άτυχο οπαδό!

Σταθερή η κατάστασή του, ενθαρρυντικές οι εκτιμήσεις των γιατρών 

Δίπλα στον άτυχο οπαδό της Ενωσης που τραυματίστηκε σοβαρά στο Αγρίνιο, μετά από πτώση του από τον δεύτερο όροφο πολυκατοικίας, στέκεται η οικογένεια της ΑΕΚ. Σταθερή παραμένει η νευρολογική κατάστασή του, ενθαρρυντικές οι εκτιμήσεις των γιατρών.

Συγκεκριμένα, με προσωπική φροντίδα του Βαγγέλη Ασλανίδη, που από το πρωί ήταν στο Ασκληπιείο και επιμελήθηκε προσωπικά της όλης υπόθεσης -ο πρόεδρος της ΑΕΚ άλλωστε έχει πολύχρονη θητεία στο Ασκληπιείο-, ο 23χρονος μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Την ίδια φροντίδα είχε μέχρι τώρα και στο δωμάτιο που ήταν, ωστόσο χρειάστηκε να αδειάσει θέση για να μπει στη ΜΕΘ όπου υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια.

Στο «πλευρό» του η οικογένεια της ΑΕΚ

Ο Ασλανίδης ενημέρωσε τη μητέρα του παιδιού, η οποία είναι συνεχώς έξω από το δωμάτιό του, ότι όλη η ΑΕΚ είναι δίπλα τους και θα μεσολαβήσει για ό,τι χρειαστεί. Μάλιστα, το απόγευμα μετέβη στο Ασκληπιείο ο Πέτρος Μάνταλος μαζί με τον Βασίλη Δημητριάδη, ενώ τον επισκέφτηκαν και πολλοί οπαδοί φίλοι του.

Στο νοσοκομείο βρέθηκε ακόμα και ο Δημητριάδης, ο οποίος μετέφερε στην μητέρα του παιδιού, παρουσία του Μάνταλου τα εξής λόγια: «Ολη η ομάδα σαν οικογένεια βρίσκεται στο πλευρό του Κούμπα, τον περιμένουμε γρήγορα και πάλι κοντά μας».

Η νευρολογική κατάσταση του άτυχου φίλου της ΑΕΚ παραμένει σταθερή, αφού το αιμάτωμα στο κεφάλι του δεν έχει επεκταθεί, κάτι που κρίνεται ιδιαίτερα ενθαρρυντικό από τους γιατρούς, οι οποίοι πάντως για την ώρα δεν μπορούν να κάνουν κάποια συγκεκριμένη πρόβλεψη για την εξέλιξη της κατάστασης του.

Δείτε επίσης

Τσιαντάκης: «Μετά το γκολ του Καραγκιοζόπουλου το 1989 έκανα ένα μήνα να βγω από το σπίτι»

Το γκολ του Τάκη Καραγκιοζόπουλου στο ΟΑΚΑ έκανε τους παίκτες του Ολυμπιακού να βλέπουν... εφιάλτες