Τελευταία Νέα

Η αντίδραση του Ντιένγκ όταν ρωτήθηκε για την ΑΕΚ!

Ευθέως για την Ένωση ρωτήθηκε ο νεαρός μέσος από το Μάλι

O Αλού Ντιένγκ, είχε τραβήξει τα βλέμματα των ανθρώπων της ΑΕΚ κατά την μεταγραφική περίοδο του χειμώνα, έπειτα το ενδιαφέρον έδειχνε να…σβήνει, όμως ο νεαρός μέσος επανέρχεται δυναμικά στην επικαιρότητα της Ένωσης

Πριν από δύο ημέρες η διοίκηση της ομάδας του παίκτη που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Αλγερίας, ξεκαθάριζε μέσω του τεχνικού διευθυντή της ότι ο Ντιένγκ δεν πωλείται και θα γίνουν προσπάθειες αναπροσαρμογής του συμβολαίου του με γενναία αύξηση αποδοχών.

Σε συνέντευξη, που παραχώρησε στο lebuteur.com, ο ποδοσφαιριστής της Αλζέ ρωτήθηκε ευθέως για την ΑΕΚ, με την απάντηση να μην είναι φυσικά ξεκάθαρη.

Συγκεκριμένα:

O τεχνικός διευθυντής της ομάδας αρνείται να σε αφήσει να φύγεις στο τέλος της σεζόν, ενώ ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η ελληνική ΑΕΚ ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες σου:

«Δεν είναι μυστικό ότι ο στόχος μου, όταν έφυγα από το Μάλι, ήταν να κάνω επαγγελματική καριέρα στην Ευρώπη. Θέλω να παίξω σε ένα ευρωπαϊκό κλαμπ. Η Αλζέ μπορεί να με βοηθήσει να εκπληρώσω τ’ όνειρό μου. Ειλικρινά, αυτή τη στιγμή θέλω να συγκεντρωθώ ώστε η ομάδα μου να τερματίσει στο πόντιουμ. Δεν θέλω να ρισκάρω να σκέφτομαι το μέλλον μου με κίνδυνο να χάσω τη συγκέντρωσή μου. Μόλις τελειώσει η σεζόν, θα δούμε τι θα γίνει. Ξέρετε, αυτή είναι μία ερώτηση για το πεπρωμένο και τίποτα άλλο«.

Το απόσπασμα της ερώτηση για την ΑΕΚ

Δείτε επίσης

Σιμόες: «Είναι τόσο καλό να επιστρέφεις» (ΦΩΤΟ)

Ο Πορτογάλος μέσος για την επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις