Η «Αγιά Σοφιά» από ψηλά, είναι μια ζωγραφιά (ΦΩΤΟ)

Κόβει την ανάσα η φωτογραφία πάνω από τη Νέα Φιλαδέλφεια

Διάφοροι καταστροφολόγοι είχαν σπεύσει να βάλουν εμπόδια στην κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς» γιατί δήθεν θα κατέστρεφε το πράσινο της περιοχής. Είχε γίνει μάλιστα όλοκληρος… χαμός για λίγα δέντρα που θα κόβονταν γύρω από την έκταση του γηπέδου. Τα οποία αντικαταστάθηκαν με νέες δενδροφυτεύσεις πλησίον των στρεμμάτων της ΑΕΚ.

Από την φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω φαίνεται ξεκάθαρα πως όχι μόνο το νέο γήπεδο του Δικεφάλου δεν δημιουργεί κανέναν οικολογικό ζήτημα, αλλά βοηθά και ένα σκοτεινό σημείο της πόλης να αποκτήσει ξανά πνοή. Αυτό φαίνεται από τώρα κιόλας, την περίοδο της κατασκευής μιας και πολύ ΑΕΚτζήδες περνούν συχνά-πυκνά να… χαζέψουν τις εργασίες στο «σπίτι» τους που ορθώνεται ξανά.

Η «Αγιά Σοφιά» γίνεται πνεύμονας της Νέας Φιλαδέλφειας κόντρα σε όλους όσοι πέταγαν λάσπη και έβαζαν εμπόδια στην κατασκευή της με αναληθή επιχειρήματα. Η ΑΕΚ φτιάχνει γήπεδο στα στρέμματά της και θα βοηθήσει από όποιο μετερίζι μπορεί στο να αποκτήσει η «δική» της πόλη ξανά πνοή. Η κανονικότητα έχει ήδη αρχίσει να επανέρχεται άλλωστε.

«Μαγική» είναι η παρακάτω φωτογραφία που έχει τραβηχτεί από πολύ ψηλά πάνω από τη Νέα Φιλαδέλφεια και δίνει στους πάντες να καταλάβουν το πόσο όμορφη θα γίνει ξανά αυτή η πόλη όταν η «Αγιά Σοφιά» θα ολοκληρωθεί.

Δείτε και απολαύστε την:

Δείτε επίσης

Χωρίς προβλήματα η Λάρισα κόντρα στην ΑΕΚ

Η αποστολή της Λάρισας για το παιχνίδι με την ΑΕΚ