Τελευταία Νέα

Η ΑΕΚ συνεχίζει με ριγέ φανέλα (και) με την Capelli!

Τι θα γίνει με τη δεύτερη φανέλα, οι τελευταίες πληροφορίες

Από τις 7 Απριλίου το enwsi.gr σας είχε αποκαλύψει το μεγάλο deal της ΑΕΚ με την Capelli Sport, η οποία θα «ντύνει» την ομάδα από το καλοκαίρι του 2018 και για τα επόμενα χρόνια.

Το deal επιβεβαιώθηκε και πλέον η Ενωση… πορεύεται με τον νέο συνεργάτη της στην μετά-Nike εποχή.

Οι πρώτες πληροφορίες του enwsi.gr από την συμφωνία της ΑΕΚ με την Capelli αναφέρουν ότι θα διατηρηθεί η «κιτρινόμαυρη» φανέλα με την ρίγα ως πρώτη επιλογή, προσαρμοσμένη στα σχέδια της εταιρίας και στα «θέλω» της Ενωσης.

Επίσης, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η δεύτερη φανέλα θα είναι πιθανότατα λευκή (φορέθηκε φέτος στο ματς της Βιέννης με την Αούστρια και με την Μίλαν στο Μιλάνο στο Europa League) και αυτό διότι πρέπει να έχει… εντελώς αντίθετα χρώματα σε σχέση με την πρώτη σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές επιταγές και κανονισμούς της UEFA. Η τρίτη αναμένεται να είναι μονόχρωμη και πιθανότατα μαύρη με κάποια… καινοτομία ξανά (φέτος είχε ανάγλυφο τον δικέφαλο στο στήθος).

Σε κάθε περίπτωση το υλικό θα ξεκινήσει να… φτάνει στα Σπάτα στα μέσα του μήνα για να ετοιμαστούν τα πάντα ενόψει της πρώτης προπόνησης, ενώ η… πρεμιέρα της νέας φανέλας θα γίνει είτε στα προκριματικά του Champions League στις 7-8 Αυγούστου ή στην πρόβα τζενεράλε αν το φιλικό έχει… αίγλη.

Δείτε επίσης

Η ΑΕΚ θα στηρίξει την πρωτοβουλία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας για έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία

Η πρωτοβουλία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας που θα στηριχθεί από την ΑΕΚ