Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Η ΑΕΚ πρασινίζει το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας (ΦΩΤΟ)

Η «Αγιά Σοφιά» υψώνεται, η πόλη αλλάζει προς το καλύτερο και… πρασινίζει – Δείτε φωτογραφίες του «enwsi.gr»

8

Η Νέα Φιλαδέλφεια ομορφαίνει, παίρνει ξανά… ανάσα και ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ΑΕΚ και την «Αγιά Σοφιά».

Ο «πολέμιος» του γηπέδου της ΑΕΚ, Αρης Βασιλόπουλος αποχωρεί οριστικά και με τον Γιάννη Βούρο Δήμαρχο της περιοχής, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας αλλάζει. Η εκλογή αυτή έφερε την ανακούφιση σε όλη την πόλη, αλλά και στην Ένωση ότι όλα θα πάνε καλά βάσει χρονοδιαγράμματος τόσο για την ολοκλήρωση του νέου της γηπέδου, όσο και όλων των έργων που το συνοδεύουν.

Η δενδροφύτευση ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα, όπως σας είχε ενημερώσει το «enwsi.gr» και τώρα συνεχίζεται με σταθερούς και αμείωτους ρυθμούς. Οι εργασίες αυτές λαμβάνουν χώρα στο κομμάτι του Άλσους πίσω από την παλιά θύρα 21. Εκεί που βρισκόταν πριν λίγο καιρό το γκαράζ από τα σκουπιδιάρικα του Δήμου, όπως είχε αποφασίσει παρανόμως η δημοτική Αρχή που παραδίδει την 1η Σεπτέμβρη.

Στόχος της ΑΕΚ είναι το Άλσος να γίνει και πάλι πνεύμονας πράσινου στην περιοχή και όχι… γκαράζ για τα σκουπιδιάρικα. Γι’ αυτό και στις τάξεις της ομάδας κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να συνεχιστούν κανονικά οι εργασίες για να αναπτυχθεί η περιοχή, αλλά και να βελτιωθεί και η ζωή των κατοίκων της.

Δείτε φωτογραφίες του «enwsi.gr», από την δενδροφύτευση που συνεχίζεται στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας πλησίον της «Αγιάς Σοφιάς»:

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα