Η ΑΕΚ μιλάει με τον Παναθηναϊκό για τον Βασιλαντωνόπουλο

Ο 27χρονος φούλ μπακ είναι ανάμεσα στους παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Καρντόσο

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος δεν ταξίδεψε στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ και δεν υπολογίζεται από τον Μιγκέλ Καρντόσο. Η Λαμία τον θέλει πίσω όμως ο Παναθηναϊκός έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι για την απόκτηση του.

Όπως αναφέρει η «Ώρα», οι δυο πλευρές βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας και ψάχνουν την χρυσή τομή που θα ντύσει τον 27χρονο μπακ στα πράσινα. Ο Παναθηναϊκός ρίχνει «ματιές» εδώ και καιρό στον παίκτη που ανήκει στην ΑΕΚ όμως μέχρι πρότινος εξέταζε την περίπτωση να τον αποκτήσει μόνο αν μείνει ελεύθερος από την Ένωση.

Το συμβόλαιο του Βασιλαντωνόπουλο με τον Δικέφαλο έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2020 και οι δύο πιθανοί δρόμοι είναι, είτε η πώλήση είτε η πρόωρη λύση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός θα προτιμούσε να αποκτήσει ως ελεύθερο τον 27χρονο μπακ ελέω στενής οικονομικής πολιτικής όμως δεν αποκλείεται, όπως αναγκάστηκε να κάνει και σε άλλες περιπτώσεις αυτό το καλοκαίρι, να δώσει κάποιο ποσό για να τον αγοράσει από την Ένωση.

Δείτε επίσης

Εικόνες από το ΑΕΚ-Πανιώνιος

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση της «Ένωσης» με τον Πανιώνιο