«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για Μπρους, δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία»

Ο γενικός διευθυντής του Εργοτέλη, Γιώργος Τουτζάρης αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που θέλουν την ΑΕΚ να έχει κλείσει τους Άλμπερτ Μπρους και Γιάννη Ιατρούδη

Τις τελευταίες ημέρες ακούγεται έντονα ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και για άλλον παίκτη του Εργοτέλη, μετά τον Γιάννη Ιατρούδη. Ο λόγος για τον Αλμπερτ Μπρους, τον Γκανέζο μέσο των Κρητικών, που μαζί με τον Ιατρούδη έχουν ξεχωρίσει από τη φετινή πολύ καλή πορεία της ομάδας του Ηρακλείου.

Αλλωστε, η Ενωση έχει τον πρώτο λόγο σταθερά για παίκτες του Εργοτέλη, από τη στιγμή που το ποσό των 380.000 ευρώ, το οποίο δαπανήθηκε για τον Ούγκο Κάιπερς δεν επεστράφη στα ταμεία των «κιτρινόμαυρων».

Ο γενικός διευθυντής του Εργοτέλη, Γιώργος Τουτζάρης με δηλώσεις του στο gazzetta.gr διευκρίνισε πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τους δύο ποδοσφαιριστές, ωστόσο δεν υφίσταται συμφωνία, ούτε έχουν πέσει υπογραφές.

«Δεν υπάρχει συμφωνία ούτε έχουν μπει υπογραφές. Υφίσταται όμως ενδιαφέρον και για τους δύο ποδοσφαιριστές. Θα ενημερώσουμε όταν έχουμε υπάρχει κάποια εξέλιξη», ήταν το σχόλιο του «ισχυρού άνδρα» του Εργοτέλη.

Δείτε επίσης

ΑΕΚ: Αρνητικά για τέταρτη φορά τα τεστ για κορωνοϊό

Όλα τα τεστ βγήκαν αρνητικά