Η ΑΕΚ δεν σταματά πουθενά, δυο ακόμη «νίκες» για την «Αγιά Σοφιά»!

Δείτε την ανακοίνωση της Δικέφαλος 1924 Α.Ε.

Ακόμα δύο μεγάλες δικαστικές «νίκες» πέτυχε η «Αγιά Σοφιά» στο πλαίσιο των προσφυγών εναντίον της κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Συγκεκριμένα, απορρίφθηκαν δύο ακόμα προσφυγές από Συμβούλιο Επικρατείας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δικέφαλος 1924 Α.Ε.:

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ και η Δικέφαλος 1924 Κατασκευαστική Α.Ε. ενημερώνουν ότι επήλθαν δύο ακόμα δικαστικές νίκες στο μπαράζ των προσφυγών εναντίον της κατασκευής του γηπέδου της ομάδας μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συγκεκριμένα απορρίφθηκαν από το Ε’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας δύο ακόμα προσφυγές με τις οποίες ολοκληρώθηκαν όλες οι δικαστικές εκκρεμότητες που υπήρχαν μέχρι και σήμερα.

Η πρώτη -από δύο ιδιώτες- στρεφόταν εναντίον της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του γηπέδου και απορρίφτηκε με την απόφαση 456/2019 και η δεύτερη -από 56 πολίτες- εναντίον της Αδειας Δόμησης του γηπέδου, της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και της Υψομετρικής μελέτης και απορρίφτηκε με την απόφαση 455/2019.

Η σημερινή εξέλιξη αποτελεί μία ακόμα δικαίωση στο σερί των εναντίον του γηπέδου μας προσφυγών, που έχουν όλες κριθεί από το ανώτερο ακυρωτικό δικαστήριο της χώρας, και απόλυτη επισφράγιση της νομιμότητας στο δρόμο για την επιστροφή μας στη γη των προγόνων και ιδρυτών μας.

3 Σχόλια

 1. Αλέξανδρος

  Καλά ρε πόσες προσφυγές έκαναν οι δικομανείς?
  Ασταδιάλα

  • ποιός είσαι ρε?

   Πόσες? Όσοι είναι οι γνωστοί του δήμαρχου!
   Τώρα και να εκκρεμούν άλλες, πάνε περίπατο.
   Έχουν κριθεί όλα τα θέματα και υπάρχει δεδικασμένο.
   Εκτός και προσφύγει κανένας κατά της υπογειοποίησης (δεν ξέρω αν κρίθηκε αυτό με την περιβαλλοντολογική μελέτη).

 2. ποιός είσαι ρε?

  Τουλάχιστον παίρνουμε το πρωτάθλημα ….προσφυγών αήττητοι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *