«Η ΑΕΚ δεν ενεργοποίησε την οψιόν και ο Άλεφ γυρίζει στην Μπράγκα»

Οι Πορτογάλοι επιβεβαιώνουν την επιστροφή του Βραζιλιάνου στην Μπράγκα

Αφήνει οριστικά την υπόθεση του Άλεφ, η ΑΕΚ! Παρότι ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχε έρθει σε συμφωνία με την Μπράγκα και η οψιόν αγοράς του Άλεφ είχε πέσει στο 1.000.000 ευρώ, το θέμα του Βραζιλιάνου μέσου δεν… προχωράει για την Ένωση.

Όπως επιβεβαιώνουν τα πορτογαλικά μέσα και συγκεκριμένα το «Abola» η ΑΕΚ αφήνει οριστικά τον Άλεφ από τα χέρια της, μιας και η προθεσμία που είχε η Ένωση για να καταθέσει τα χρήματα για τον Βραζιλιάνο, έληξε.

Προσθέτει επίσης πως ο Μιγκέλ Καρντόσο δεν ήταν θετικός με τη διατήρηση του Άλεφ στο ρόστερ τη νέα σεζόν και έτσι ο Βραζιλιάνος επιστρέφει στην Μπράγκα οριστικά. Μάλιστα ο Καρντόσο φέρεται διατεθειμένος να χρησιμοποιήσει αυτά τα χρήματα για να αποκτήσει άλλον παίκτη από την πορτογαλική αγορά και συγκεκριμένα τον Φρανσίσκο Ζεράλδες από τη Σπόρτινγκ.

Τονίζεται πως ο Άλεφ δεν βρίσκεται ούτε στα πλάνα του τεχνικού της Μπράγκα, Αμπελ Φερέιρα με την πορτογαλική ομάδα να καλείται να αποφασίσει τι θα πράξει με τον παίκτη μέσα στο καλοκαίρι. Το συμβόλαιο του Άλεφ με την Μπράγκα λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Δείτε επίσης

Βραβεύτηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα! (ΦΩΤΟ)

Ο Νέλσον Ολιβέιρα βραβεύτηκε από την Super League