Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Η Aegean του Μελισσανίδη έκανε δωρεά στο ΕΣΥ στη μάχη με τον κορωνοϊό

Η εταιρεία του Δημήτρη Μελισσανίδη πραγματοποίησε δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας

3

Η Ελλάδα δίνει μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό και πολλές εταιρείες κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν το Εθνική Σύστημα Υγείας. Ανάμεσά τους και η Aegean Oil του Δημήτρη Μελισσανίδη που πραγματοποίησε δωρεά ώστε να ενισχύσει το ΕΣΥ στους πολύ δύσκολους καιρούς που περνά.

Η ανάρτηση της Aegean Oil:

H ΑΙΓΑΙΟΝ ΟΙΛ ΑΕ (AEGEAN OIL) στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στηρίζει την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται από το Εθνικό Σύστημα Υγείας για την καταπολέμηση της πανδημίας του COVID-19, θέτοντας στην διάθεση του υπουργείου υγείας καύσιμα αξίας 300.000 €.

Τα καύσιμα θα διατεθούν μέσω του δικτύου πρατηρίων της AEGEAN και θα χρησιμοποιηθούν από το υπουργείο Υγείας για την κάλυψη αναγκών κίνησης των οχημάτων του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού, των ασθενοφόρων οχημάτων καθώς και όλων όσων μάχονται για την καταπολέμηση της πανδημίας.

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα