Γεμίζουν το γήπεδο με παιδιά οι Ρουμάνοι!

Τουλάχιστον 2.000 παιδιά περιμένουν σήμερα οι άνθρωποι της Κραϊόβα

Λίγες μόνο ώρες έμειναν για την σέντρα του πρώτου επίσημου παιχνιδιού της ΑΕΚ (19.15, CS1) για αυτή τη σεζόν και η αναμέτρηση κόντρα στην Κραϊόβα θα είναι σίγουρα ειδικών συνθηκών.

Η πρόκριση επί της Χόνβεντ ήρθε με επεισοδιακό τρόπο και για αυτό η ομάδα του Κορνέλιους Παπούρα τιμωρήθηκε με τρία παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών. Από ένα… παραθυράκι των κανονισμών όμως βρήκαν τρόπο να γεμίσουν τρόπον τινά το στάδιο «Ιόν Ομπλεμένκο» σήμερα το βράδυ. Η UEFA επιτρέπει την παρουσία παιδιών κάτω των 14 ετών και οι Ρουμάνοι ζήτησαν από τα σχολεία της περιοχής όποιος επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή.

Ο κανονισμός επιτρέπει μέχρι 4.000 παιδιά στο γήπεδο, με τους ανθρώπους της Κραϊόβα να υπολογίζουν στο στο γήπεδο σήμερα θα βρεθούν περίπου 2.000 νεαροί φίλοι της ομάδας τους. Πάντως, γενικότερα η συμπεριφορά των «κυανόλευκων» μέχρι στιγμής είναι άψογη προς τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Μάλιστα τοποθετούμενοι για όσα συνέβησαν στον αγώνα με τους Ούγγρους, είπαν: «αυτό που συνέβη στο ματς με τη Χονβεντ δεν μας εκφράζει ως σύλλογο, δεν είχαμε τέτοια θέματα ποτέ και απολογούμαστε και εκ μέρους της ομάδας μας αλλά και του ρουμανικού ποδοσφαίρου για αυτό που έγινε».

Στην συνέχεια εξέφρασαν την πεποίθηση πως αν δεν υπήρχε τιμωρία, σήμερα το γήπεδο θα ήταν ασφυκτικά γεμάτο, με το «sold out» να θεωρείται δεδομένο με βάση τη προπώληση των εισιτηρίων που είχαν κάνει μέχρι την ανακοίνωση του κεκλεισμένων.

Δείτε επίσης

ΣΦ Ν. Πιερίας – Κατερίνης: «Εκδρομή την Κυριακή στο ΟΑΚΑ»

Ο Σ.Φ. Πιερίας – Κατερίνης έρχεται τη Κυριακή στην Αθήνα, προκειμένου να δώσει το «παρών» …