Τελευταία Νέα

Γέμισε παιδικά χαμόγελα το ξενοδοχείο που έμεινε η ΑΕΚ στο Ηράκλειο! (ΦΩΤΟ)

Πολύ όμορφες εικόνες στη Κρήτη

Πολύ όμορφες εικόνες διαδραματίστηκαν στο ξενοδοχείο όπου έμεινε η αποστολή της ΑΕΚ στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ. Τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης επισκέφθηκαν οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας ΑΕ Κατσαμπά (μέλους του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ).

Η ανάρτηση του λογαριασμού της Ακαδημίας της ΑΕΚ:

Παιδικά χαμόγελα αλλά και συγκίνηση «πλημμύρισαν» το φουαγιέ του ξενοδοχείου της αποστολής της ΑΕΚ στο Ηράκλειο, όπου οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας ΑΕ Κατσαμπά (μέλους του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ) συνάντησαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας λίγο πριν τον σαββατιάτικο αγώνα με τον ΟΦΗ.

Ο υπεύθυνος προπονητών της Ακαδημίας ΑΕ Κατσαμπά, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, ανέφερε σχετικά. «Ετοιμάσαμε μια ευχάριστη έκπληξη για τους μικρούς μας αθλητές σε συνεννόηση με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Η Ακαδημία μας επισκέφθηκε την αποστολή της ΠΑΕ ΑΕΚ στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει και οι μικροί μας αθλητές είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τα ινδάλματα τους από κοντά. Στόχος της Ακαδημίας μας είναι πάντα μέσα από το παιχνίδι και από τέτοιου είδους ενέργειες τα παιδιά να χαίρονται και να μένουν με ευχάριστες αναμνήσεις»,

Η συνάντηση έληξε με τις ευχές των παιδιών για καλή συνέχεια στην ΑΕΚ και με την υπόσχεση ότι θα ξαναβρεθούν σε πρώτη ευκαιρία με τους παίκτες της ομάδας.

Δείτε επίσης

Ολη η συνέντευξη του Θωμά Μαύρου στην ΕΡΤ -Οσα είπε για ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη και «Αγιά Σοφιά» (VIDEO)

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Θωμά Μαύρου