Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Φτιάξε την ΑΕΚ των ονείρων σου στο enwsi.gr: Επιλέξτε τον καλύτερο Ελληνα παίκτη! (poll)

Το enwsi.gr κάνει τη δημοσκόπηση της «κιτρινόμαυρης» ιστορίας για να σχηματίσει την καλύτερη ΑΕΚ όλων των εποχών

18

Το παζλ συμπληρώνεται σταδιακά. Επιλέξατε την καλύτερη 11άδα, βρήκαμε τον καλύτερο προπονητή, καταλήξαμε στον σημαντικότερο πρόεδρο. Η συμπλήρωση του…Hall of fame της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ μέσω του enwsi.gr βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο και απομένουν οι τελευταίες αποφάσεις. Ισως και οι πιο δύσκολες βέβαια, καθώς ζητούμενο είναι η ανάδειξη του κορυφαίου των…κορυφαίων.

Σήμερα θέτουμε ως θέμα την ανάδειξη του καλύτερου Ελληνα παίκτη στην ιστορία της ΑΕΚ. Ξεκινώντας ξανά από τα χρόνια της Α’ Εθνικής, που έστω και λίγοι έχουν παραστάσεις, ενώ υπάρχουν και πιο «ζωντανές» περιγραφές των κατορθωμάτων τους.

Οι συμμετέχοντες, είναι «κολοσσοί» της «κιτρινόμαυρης» ιστορίας. Σημεία αναφοράς για την ΑΕΚ και τον κόσμο της, σημαίες της ομάδας που κυματίζουν ψηλά. Απαντες εκλέχθηκαν ψηλά στις βασικές επιλογές σας ανά θέση και τώρα ζητάμε την ανάδειξη του πρώτου μεταξύ ίσων.

Ενας και ένας, εκείνοι που έγραψαν το μύθο της ΑΕΚ. Δείτε και αποφασίστε

 

Επιλέξτε τον καλύτερο Ελληνα ποδοσφαιριστή που φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ

Αποτελέσματα

Loading ... Loading ...

To enwsi.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα