Φεράντο: «Εχουν καλές μονάδες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ- Την Πέμπτη ενημερώθηκα ότι δεν θα παίξουν οι δανεικοί!»

Ο προπονητής του Βόλου αποκάλυψε πως έμαθε μόλις την Πέμπτη, ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στους έξι δανεικούς από τον ΠΑΟΚ

Ομάδες με πολλές εναλλακτικές και καλές μονάδες χαρακτήρισε την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ ο Χουάν Φεράντο. Ο προπονητής του Βόλου μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά την ήττα της ομάδας του από τον ΠΑΟΚ, λέγοντας: «Παλέψαμε με όλα τα μέσα που διαθέταμε. Η ΑΕΚ και Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδες με πολλές εναλλακτικές και καλές μονάδες. Παίζουν σε ιδανικές συνθήκες. Εμείς είμαστε μία ομάδα που έρχεται από την 3η κατηγορία με δύο ανόδους. Σίγουρα δεν ήμασταν καλοί στο επιθετικό κομμάτι, πρέπει να δουλέψουμε για να μπορούμε να σκοράρουμε πιο εύκολα το γκολ».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά σχολίασε: «Θα σας πω απλά πως την Πέμπτη ενημερώθηκα πως δεν θα παίξουν και όπως καταλαβαίνετε αυτό ήταν ένα πρόβλημα για μένα. Αλλά αυτό έδωσε την ευκαιρία σε κάποια παιδιά όπως για παράδειγμα ο Τσίκα να κάνουν καλή εμφάνιση και να μου αποδείξουν ότι μπορώ να τους υπολογίζω.

Δεν έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια. Αντίθετα προσπάθησαν πολύ αφού αναγκαστήκαμε με βάση τις απουσίες που είχαμε να αλλάξουμε τον τρόπο που συνήθως αγωνιζόμαστε».

Για το πού κρίθηκε η αναμέτρηση: «Στην ποιότητα των παικτών του ΠΑΟΚ. Είναι ένας τεράστιος σύλλογος και αυτό φάνηκε και με τον κόσμο που ήρθε να τον δει. Ο ΠΑΟΚ έχει μια πολύ καλή ομάδα, με σπουδαίους ποδοσφαιριστές που δεν συγχωρούν τα λάθη. Εμείς δεν τα αποφύγαμε, το πληρώσαμε και ήρθε η ήττα».

Δείτε επίσης

Το πρώτο ματς του Παράσχου ήταν κόντρα στην ΑΕΚ (VIDEO)

23 χρόνια έχουν περάσει και η ιστορία επαναλαμβάνεται