«Εξελίξεις με Βράνιες μετά τον τελικό του Κυπέλλου»

Στο Βέλγιο τονίζουν την μεγάλη επιθυμία του Βράνιες να γυρίσει στην ΑΕΚ

Το όνομα του Όγκνιεν Βράνιες είναι πολύ ψηλά στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ και η επιθυμία, αμφότερων των πλευρών να συνεργαστούν ξανά, είναι μεγάλη. Οι εξελίξεις για τον Βόσνιο στόπερ όμως θα…τρέξουν μετά τον τελικό Κυπέλλου.

Μετά τις επαφές του Νίκου Λυμπερόπουλου με τον Φρανκ Άρνεσεν στις Βρυξέλλες αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση της επιστροφής του Βράνιες στην ΑΕΚ, η οποία θέλει να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού, καλύπτοντας το μισό συμβόλαιο από αυτό που έχει υπογράψει στους «μωβ», το οποίο ανέρχεται στις 800.000 ευρώ ετησίως.

Αυτές οι εξελίξεις αναμένονται μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως σημειώνουν σήμερα τόσο η Het Nieuwsblad όσο και η Derniere Heure. Οι δύο βελγικές εφημερίδες υπογραμμίζουν ότι η υπόθεση έχει «παγώσει» προσωρινά μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Αυτό δείχνει μεταξύ άλλων και πόσο προσηλωμένοι είναι άπαντες στις τάξεις τις ΑΕΚ ενόψει του μεγάλου τελικού.

Πάντως, όπως επισημαίνουν, η επιθυμία του Βράνιες να επιστρέψει στην ΑΕΚ είναι μεγάλη, όπως και ταυτόχρονα της Άντερλεχτ να ξεφορτωθεί το πολύ μεγάλο συμβόλαιο του Βόσνιου στόπερ και γι’ αυτό υπάρχει αισιοδοξία σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές ότι η συμφωνία θα επιτευχθεί.

Δείτε επίσης

Η ΠΑΕ ΑΕΚ στηρίζει την Παγκόσμια Ημέρα για τα εξαφανισμένα παιδιά (VIDEO)

Συμμετέχει στην καμπάνια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στο πλευρό του ISMEC που υποστηρίζεται από ECA και FIFA