Κατέθεσε το συμβόλαιο με τον Χριστοδουλόπουλο η ΑΕΚ!

Κατέρριψε την κόκκινη σπέκουλα η ΑΕΚ καταθέτοντας στο δικαστήριο (και μόνο) το συμβόλαιο που αθέτησε ο Χριστοδουλόπουλος

Ιστορίες για αγρίους συνεχίζει να ανακαλύπτει ο Ολυμπιακός για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα στην υπόθεση Χριστοδουλόπουλου. Η κόκκινη σπέκουλα συνεχίστηκε και σήμερα, με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον παίκτη που ζητά εμμονικά από την ΑΕΚ να δείξει το συμβόλαιο του. Η ΑΕΚ έδειξε το συμβόλαιο του παίκτη – πάνω στο οποίο στηρίζεται άλλωστε η προσφυγή – και το έδωσε προς την έδρα. Παρά τους «κόκκινους» θεατρινισμούς πάντως, το συμβόλαιο δεν τους δόθηκε. Η έδρα δεν έκρινε πως είναι αναγκαίο να δοθεί στην αντίπαλη πλευρά και άρχισε το…κλάμα. Μάλιστα, στην επανέναρξη της διαδικασίας έπειτα από ολιγόλεπτη διακοπή, η ΑΕΚ κατέθεσε το συμβόλαιο στην έδρα! Ο ΟΣΦΠ το ζήτησε, ο Λάζαρος το ίδιο, αλλά η έδρα δεν έκρινε ότι είναι αναγκαίο και ζητά να προχωρήσει η διαδικασία.

«Θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον κύριο Χριστοδουλόπουλο αν έχει βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με την ΑΕΚ» ρώτησε η νομική εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Ελευθερία Ρίζου και εκεί ο Χριστοδουλόπουλος άρχισε το θέατρο. «Δείξτε το συμβόλαιο, δείξτε το συμβόλαιο. Χαίρομαι που είναι εδώ ο κύριος Λυσάνδρου γιατί ήταν ο δικηγόρος μου και θέλω να το μάθει όλη η Ελλάδα ότι ήταν ο δικηγόρος μου. Δεν έχω υπογράψει με την ΑΕΚ κανένα συμβόλαιο για την περίοδο 2018-19» είπε ο Χριστοδουλόπουλος.

«Να μας δείξει η ΑΕΚ το συμβόλαιο. Το έχουμε πει και την προηγούμενη φορά, το ζητάμε και τώρα για να τελειώνει η υπόθεση», τόνισε ο εκ των δικηγόρων του Χριστοδουλόπουλου, Γιάννης Χατζησαβάογλου. Θέση υπέρ του Χριστοδουλόπουλου πήρε ο ΠΣΑΠ μέσω του δικηγόρου του Εμμανουήλ Αλιφραγκής για το πρόστιμο που έχει επιβάλλει η ΑΕΚ στον παίκτη, ύψους 14% του συμβολαίου του. Ο Ολυμπιακός ζητάει να μην επιβληθεί ενώ ο ΠΣΑΠ υποστήριξε ότι δεν πρέπει να υπερβαίνει το 3%.

Πριν από την κατάθεση του συμβολαίου υπήρξαν οι εξής διάλογοι: 

Χατζησαββάογλου (δικηγόρος Λάζαρου): «Υποβάλλουμε ξανά το αίτημα να εμφανιστεί το συμβόλαιο. Ζητάμε να το δούμε για να μπορέσουμε να απολογηθούμε».

Πρόεδρος Επιτροπής: «Τι νόημα έχει να το φέρει η ΑΕΚ εκ των προτέρων; Κάνοντας την προσφυγή καταθέτει και τα όποια αποδεικτικά στοιχεία έχει. Αλλιώς τι νόημα έχει η προσφυγή;»

Μέλος Επιτροπής: «Μα, πιστεύετε δηλαδή, ότι μπορεί να δικαιωθούν χωρίς να το έχουν και χωρίς να το φέρουν;».

Ρίζου (δικηγόρος ΑΕΚ): «Ζητάμε να μας πει ο Χριστοδουλόπουλος: Το αγνοεί το έγγραφο και θέλει να το δει; Το έχει υπογράψει; Τον ρωτάμε αν το έχει υπογράψει. Αν έχει αντίγραφο. Να μας πει ο ίδιος».

Σουλούκου (δικηγόρος Ολυμπιακού): «Τις εντυπώσεις αλλού».

Χριστοδουλόπουλος: «Δείξτε μου το συμβόλαιο».

Χατζησαββάογλου: «Θα μας το δείξετε το συμβόλαιο, ναι ή όχι;».

Χριστοδουλόπουλος: «Δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο για το 2018-19 με την ΠΑΕ ΑΕΚ».

Λυσάνδρου (διευθύνων σύμβουλος ΑΕΚ): «Είπαμε στον Ολυμπιακό ότι ο Λάζαρος έχει συμβατική υποχρέωση και να μην προχωρήσει μαζί του. Ο Ολυμπιακός αντί τότε να ζητήσει το συμβόλαιο να το δει, έστειλε εξώδικο και ξεκίνησε μια επιθετική διαδικασία, υπογράφοντας με τον ποδοσφαιριστή παρά την προειδοποίηση την δική μας. Γιατί ο Ολυμπιακός δεν είπε τότε: Φέρτε το συμβόλαιο να το δω;».

Μετά την κατάθεση του συμβολαίου έγιναν οι εξής τοποθετήσεις:

Ρίζου (δικηγόρος ΑΕΚ): «Στην διάθεση του δικαστηρίου το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Δεν το καταθέσαμε για επικύρωση γιατί ήδη έχει σπεύσει ο Ολυμπιακός και είχε καταθέσει συμβόλαιο και του έβγαλαν και δελτίο».

Χατζησαββάογλου (δικηγόρος Λάζαρου): «Δεν υφίσταται έγκυρο συμβόλαιο της ΑΕΚ με τον παίκτη».

Σουλούκου (δικηγόρος Ολυμπιακού): «Το συμβόλαιο υπογράφεται από τον Αλέξανδρο Δέδε».

Χριστοδουλόπουλος: «Όταν είχα υπογράψει αυτό το έγγραφο, δεν υπήρχε αυτή η υπογραφή που βλέπω εδώ πέρα. Υπήρχε του κυρίου Δέδε. Το υπέγραψα σαν ένα χαρτί, ότι αν θέλουν να συνεργαστούμε και στη συνέχεια. Στις 27 Αυγούστου 2016 υπογράφηκε. Ήμουν παίκτης της Βερόνα. Ήταν απλά κάτι σαν «οδηγός» για τις αποδοχές μου αν έμενα την τρίτη χρονιά».

Ρίζου: «Ο παίκτης ήταν δανεικός. Το συμβόλαιο αυτό είναι για την τρίτη χρονιά».

Βασίλης Δημητριάδης (μάρτυρας ΑΕΚ): «Όταν αποκτήσαμε τον Λάζαρο ήταν ποδοσφαιρικά νεκρός. Παρακαλώντας πήρε τηλέφωνο και ήθελε να έρθει στην ΑΕΚ. Και αν έχει ηθική, να πει δημοσίως ποιον έπαιρνε τηλέφωνο».

Χριστοδουλόπουλος: «Ναι ναι, γονατιστός παρακαλούσα!! Νεκρός ποδοσφαιρικά στην Σαμπντόρια, με 300 εκατ. μπάτζετ!».

Δημητριάδης: «Του δώσαμε την ευκαιρία ρισκάροντας. Ο Λάζαρος ήταν με δανεισμό και δικαίωμα αγοράς».

19 Σχόλια

 1. Το πανε σε εξαπατηση του παιχτη απ τον δικηγορο,αρα σαν συμβολαιο ειναι ισχυρο.Αλλιως γιατι αλλαξαν στοχευση κι απ το αμφισβητουμενης ισχυς συμβολαιο,πανε μετωπικα στον Λυσσανδρου?
  Τωρα αναμεσα σε πιθανολογια και μπουρδολογια να υποθεσουμε οτι τρωει ποινη κανονικοτατα..ο γαυρος το παει στην πλανη και την γλυτωνει..και μαζι με τις εφεσεις που θα τρεχουν για μηνες,ισως υπαρξει και διαμαχη προσωπικη του Λυσσανδρου με τον λαζαρο

  • ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ του ιδιου του ακατονομαστου αλλα και του μανατζερ του, Οτι εχει ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ σε χαρτι με ημερομηνια 01/07/2018. Δενηξερε λεει οτι αυτο ηταν συμβολαιο, τωρα ελπιζω να τομαθει.Την ψ…η σου και την υπογραφη σου προσεχεις που την βαζεις. Αρα εχοντας υπογραψει σε 2 συμβολαια , θα τιμωρηθει για 4 εως 6 μηνες. Τωρα ο γαβρος , θαα στραφει εναντιον του, για εξαπατηση[αληθινα η εικονικα] για να γλυτωσει τις συνεπειες. Πιθανως και ο ακατονομαστος εναντιον του τοτε δικηγορου του Λυσσανδρου, για εξαπατηση. Το θεμα παντως το κοβω σηριαλ

 2. ΕΞΩ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ

  Παιδιά αν δώσουμε στον Λάζαρο την σημασία που δώσαμε στον Μπάγεβτις τότε μόνο οι γαύροι και ο Λάζαρος θα νοιώσουν ικανοποίηση. Η καλύτερη απάντηση είναι νίκες όπου τους βρούμε.

  • Σωστότατος. Αλλά η ΑΕΚ πρέπει να διεκδικήσει τα μέγιστα απο την υπόθεση.Για πολλούς λόγους.
   Όσον αφορά τον εν λόγω κύριο : Αδιαφορία και περιφρόνηση.

  • θα παρει οτι του αξιζει, ο σε αλλα θεματα καβουριας μελ, εδω ηταν σωστος. Πιστευω οτι εαν ειχε διαπιστωσει οτι ο ακατανομαστος ηθελεκαι μπορουσε να συνεχισει θα εδινε κατι παραπανω, πιστευω παντως οτι του τα ειπε αυτα τα περι σκουπιδιων κτλ. ετσι μιλαει ο μελ, δεν κολλωνει με τιποτε,παντως με τους παικτες, στις επαφες του φερεται οπως και στους αλλους υπαληλους στις επιχειρησεις του, ενω αυτοι αποτελουν μια ειδικη κατηγορια με αλλες εναλλακτικες

 3. Το να είσαι ΑΕΚ είναι αλλιώς. Όχι η ΑΕΚ δεν έχει δημοσιογράφους που δημιουργούν κλίμα και προϋποθέσεις για να απαξιωθεί ένας παίχτης τονίζοντας τη μια πλευρά των πραγμάτων, μη θίγοντας καθόλου την άλλη. Ούτε τους άλλους που πετούν λάσπη χωρίς αιδώ με σκοπό να κατευθύνουν. Το να είσαι ΑΕΚ είναι αλλιώς. Όχι η ΑΕΚ δεν έχει οπαδούς τραμπούκους που παίζουν ξύλο με τα ΜΑΤ και με άλλους οπαδούς. Δεν έχει οπαδούς που γιουχάρουν, υποτιμούν, χλευάζουν, βρίζουν και πετούν πρώην παίχτες ή προπονητές και ας έχουν δώσει τίτλους και δόξα στην ομάδα. Και ας έβγαζαν κάποτε ή τώρα, πριν καναδυό μήνες, την ψυχή τους για να την τους δώσουν. Και ας έκαναν και λάθη (που δεν έκαναν). Κυρίως το λάθος να αλλάξουνε φανέλα. Το να είσαι ΑΕΚ είναι αλλιώς. Και αυτό θα το δείξουν όταν ο Λάζαρος θα έρθει να παίξει στο Ολυμπιακό στάδιο. Τότε που θα τον χειροκροτήσουν για το πρωτάθλημα που μας έδωσε με τις απίστευτες ενέργειές του. Ή το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι αλλιώς. Είναι σαν να είσαι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός κλπ. Γιατί τα Orks δεν έχουν χρώμα.

  • Α πάγαινε από δω ρε…διαφορετικέ…

  • ροστερ πρωταθλητισμου

   wtf? Ουουουυ μεχρι να κλεισει η φωνη. Και παλι διαφορετικοι ειμαστε.

  • φιλε το να εισαι αεκ, ΄΄δεν εισαι αλλιως΄΄, αγαπας οπως ολοι οι αλλοι φιλαθλοι την ομαδα σου με παθος, και δεν ανεχεσαι να σε κοροιδευουν ανθρωποι που χαριν της ομαδας σου, βγηκαν απο το τελμα και την περιθωριοποιηση. Ο ανθρωπος αυτος,δεν θελω να λεω το ονομα του, ειναι χειροτερος και απο τον ΄΄αλεξαχρειο΄΄, για οσους παλαιοτερους διαβαζαν την γλαφυρη πεννα του ΄΄κωστα φριξου΄΄ στον ιστορικο ΄΄δικεφαλο΄΄, την εφημεριδα που ειχαμε σαν ευαγγελιο καποτε,και τρεχαμε παρασκευη βραδυ ομονοια για να παρουμε εγκαιρα την πρωινη σαββατιατικη εκδοση. Και αυτο γιατι του αλεξανδρη ειχε τελειωσει το συμβολαιο, και καποια προεδραρα του εδινε 40 μυρια δρχ για να μεινει, ενω ο κοκκαλης του εδινε 90. Ο ακατανομαστος ειχε συμβολαιο και το ηξερε, ειναι δε προφανες οτι ειχε υπογραψει στον γαβρο ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΡΕΒΑΝΣ του κυπελου, και τουτο γιατι ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΓΚΟΛ

   • Ο ακατανόμαστος θα μπορούσε να στείλει την κεφαλιά και άουτ, η να μην τρέξει καν προς την μπάλα.

  • Το να εισαι ΑΕΚ μπομπο kampouri, δεν σημαινει πως εισαι κοροϊδο. Ο τυπος επαιξε παιχνιδακι πισω απο τη πλάτη της ΑΕΚ και η ΑΕΚ κηνυγαει την τιμωρια του και καλα κανει. Εφοσον αποδειχτει πως εχει υπογραψει διπλο συμβολαιο θα πρεπει να τιμωρηθει συμφωνα με το νομο. Σε χαλαει κατι σε αυτο?Αν δε σου αρεσει και θες να σε δουλευουν και να μην τιμανε τις υπογραφες τους απεναντι σου γινε μπαοκ ή γαυρος που εχουν τη λαμογια στο πετσι τους. Συννενοηθηκαμε «τιμιε γιγαντα» ή να στα ζωγραφισω? Βρε ουστ κλακαδορε που βγηκες να πουλησεις ανωτεροτητα και πνευμα.

   • Την άποψή μου κατάθεσα. Δεν έβρισα κανέναν και επ’ουδενί προσωπικά. Πίστευα και πιστεύω ακράδαντα ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση η ΑΕΚ δεν ήθελε να ανανεώσει με τον Λάζαρο λόγω οικονομικής πολιτικής. Οι ανανεώσεις πολλές κάποιος έπρεπε να «θυσιαστεί». Ο Λάζαρος ή θα έμενε με 350 ή θα έφευγε. Το δήλωσε και ο Λυσάνδρου σήμερα. Η ΑΕΚ ήθελε βασικά τον παίχτη για δύο μόνο χρόνια. Τρίτο μόνο εάν και εφόσον με 350. Τα ¨τίμα την υπογραφή σου και μετά ..» δεν ήταν τίποτα άλλο παρά παιχνίδια της διοίκησης να φτάσουν τα πράγματα εδώ που έφτασαν. Η ΑΕΚ να μιλάει για ηθική και προδότες, τα orks, όπως εσύ, ως μικρόνους, να τσιμπάς και να παίζεις το παιχνίδι της διοίκησης. Και έτσι με βρίζεις χωρίς να με ξέρεις. Παρόλα αυτά αν μου εξηγήσεις πως ο ΜΠΑΟΚ ή ο γαύρος έχουν τη λαμογιά στο πετσί τους και όχι οι ΑΕΚτζήδες θα το σκεφτώ μήπως και είμαι όντως κλακαδόρος. Έχει να κάνει με κάποιο γενετικό υλικό που σε προσδιορίζει και προσδιορίζει τα μπαόκια και τους γαύρους και όχι εσένα που είσαι ΑΕΚ; Έχουν αυτοί διαφορετικό DNA από το δικό σου και των Αεκτζήδων; Αν ναι καλώς. Αν όχι τότε μάλλον έχω να κάνω με κάποιον ο οποίος 1. δεν δέχεται την αντίθετη άποψη και βρίζει, 2. γενικεύει στους χαρακτηρισμούς του βάζοντας μεταφυσικές ταμπέλες τ (Αεκτζήδες= δυνάμεις του φωτός, όλοι οι άλλοι=δυνάμεις του σκότους), άρα έχω να κάνω με έναν φασίστα, ίσως χωρίς επίγνωση.
    ΥΓ. Ας περιμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου για τις δύο υπογραφές του Λάζαρου, όπως λες και μετά τα ξαναλέμε. Εγώ σαν κλακαδόρος που είμαι σου λέω από τώρα, ότι στην καλύτερη για την ΑΕΚ περίπτωση, ο παίχτης θα δικαιωθεί, θα παίξει κανονικά στον Ολυμπιακό και η ΑΕΚ να κερδίσει μια μικρή χρηματική αποζημίωση. Τα περί απαγόρευσης των μεταγραφών στον ΟΣΦΠ κλπ είναι για γέλια, και συ μικρό ork θέλεις δε θέλεις θα το καταπιείς πνιγμένος μέσα στον φανατισμό σου.

   • αν και εχεις δικαιο το χανεις οταν βριζεις, δεν νομιζω οτι καποιος φιλαθλος αλλης ομαδος εχει την διαθεση και τον χρονο[και τα κινητρα] να μπαινει συχνα σε ειδικο site και να εκφραζει γνωμες, ο διαφορετικος αεκτζης,που βλεπει τα πραγματα αλλιως, δεν πρεπει να λοιδωρειται και να υβριζεται.Δυστυχως 4-5 εδω μεσα , ατομα με υποπτους σκοπους,επιτιθενται αισχρα στην διαφορετικοτητα της αποψης, αναγκαζοντας τους παθοντας να ακολουθουν σε χαρακτηρισμους,και το πραγμα να καταληγει σε ανταλλαγη υβρεων[εκ του ασφαλους] αντι να υπαρχουν ανταλλαγες αποψεων

  • Δεν χρειαστηκαμε πατροναρισμα για τον αλεκακο..τον ειδαμε να φιλαει τη φανελλα λιγες μερες πριν..Ουτε για τον μπαγεβιτς που ειχε αυτοκρατορικη ασυλια,οχι επειδη ηταν τελειος,,αλλα ηταν ενας απο μας..Μην μπερδευεσε με τους κορνεδες και τα αμετρητα βρισιδια στο μπ@υρδελορεντη ή στο εξοχικο μας στην πρωτευουσα της νοτιας μακεδονιας..γιατι δεν παιζαν καλα οι παιχτουρες…ή υπεφερε ο Ντανιελο,ο Σαμπα ο Τιμουρ?? Ναι οταν εγινε πεσιμο σε παιχτες ηταν η ντροπη μας,,μοιασαμε σε ορκ αλλα ηταν η εξαιρεση..Οπως οταν σφαζομαστε μεταξυ μας για ενα γαμ@πεναλντυ με τη Λαμια,απο φοβο μην τυχων και μοιασουμε σε γαυρους..οπως οταν τσακωνομαστε εδω για το ποσο στηριζουμε τους παιχτες μας..Ναι υπαρχουν λαθος συμπεριφορες,αλλα στην ΑΕΚ γινονται θεμα αμμεσα,δεν περνανε ετσι..Οπως δεν περνανε νεοναζιστικα σκουπιδια που σουλατσαρουν ελευθερα σε 7 και 4…ενω σε μας ειναι σχεδον ενα γηπεδο μακρυα..απομωνομενοι και λουφαγμενοι..Γι αυτους και πολλους αλλους λογους ειναι διαφορετικο να εισαι ΑΕΚ φιλαρακο…

 4. Κι’ομως κυριοι αυτη την ποντικοφατσα την αγαπησαμε οποιος ομως δειχνει αχαριστια στην ΑΕΚ γινεται εχθρος της.Γι’αυτο του ευχομαι για αλλη μια φορα να του συμβουν τα χειροτερα στην ποδοσφαιρικη του ζωη τα χειροτερα.

  • ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ που σε απατησε, σιγουρα καποτε την αγαπησες, μετα το..κερατο ομως δεν θελεις
   ουτε να την δεις

 5. Παντελής

  Το μονο που ελπιζω οικοδομε ειναι να ερθεις ΟΑΚΑ και να σε βαλουν να παιξεις. Αυτα που εζησε ο μπαγιεβιτς την πρωτη φορα που πατησε φιλαδελφεια ως προπονητης των απογονων του στολου θα ωχριουν μπροστα σε αυτα που θα ζησεις εσυ.

  • Θα έχει φροντίσει ή να έχει πάρει κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο παιχνίδι ή να έχει πάθει ρήξη χιαστών!

 6. Δεν φοράς παντελόνια ρε,ένα τσιουάουα είσαι που κρύφθηκε κάτω απ’τις κόκκινες φουστίτσες.Ουστ,φόρεσες και την τιμημένη κιτρινόμαυρη φανέλα καραγκιοζάκο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *