Έρχονται… εξελίξεις για Ζεράλδες

Η περίπτωση του Πορτογάλου μέσου αναμένεται να τελειώσει εντός της εβδομάδας είτε θετικά, είτε αρνητικά για την ΑΕΚ

O διακαής… πόθος του Μιγκέλ Καρντόσο για την μεσαία γραμμή της ΑΕΚ, είναι ο Φρανσίσκο Ζεράλδες. Ο 24χρονος μέσος αρέσει πολύ στον Πορτογάλο τεχνικό, που θέλει να «χτίσει» την… νέα Ένωση με την φιλοσοφία του ποδοσφαίρου κατοχής.

Όπως αναφέρει η «SportDay», μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο αναφορικά με τον Ζεράλδες. Αυτό σημαίνει πως, είτε θετικά, είτε αρνητικά η υπόθεση του θα τελειώσει πολύ σύντομα.

Ο ίδιος κάνει τις διακοπές του στην Ινδονησία και κατά την επιστροφή του στην πατρίδα του θα συζητήσει πιο συγκεκριμένα με τους ανθρώπους που τον εκπροσωπούν, αναφορικά με το μέλλον του.

Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του Πορτογάλου, ο ίδιος επιθυμεί να αγωνιστεί ακόμη και ως δανεικός στην ΑΕΚ. Σε αυτό κομβικό ρόλο έπαιξε η εξαιρετική σχέση που διατηρεί με τον Μιγκέλ Καρντόσο, ο οποίος από την πλευρά του συνεχίζει το ασφυκτικό… πρέσινγκ προς τον παίκτη προκειμένου αυτός να πει το πολυπόθητο και οριστικό «ναι».

Παρά την μεγάλη επιθυμία των ανθρώπων της ΑΕΚ να ντύσουν τον Ζεράλδες στα κιτρινόμαυρα, έχει γίνει ήδη προεργασία έτσι ώστε αν δεν προχωρήσει, εν τέλει, η υπόθεση του, να υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές.

Δείτε επίσης

Παίζει με τον… πάγο ο Σλούτσκι (VIDEO)

Ο Σλούτσκι «έπαιξε» για τον πάγκο της ΑΕΚ, πλέον ο Ρώσος προπονητής παίζει με τον πάγο.