Τελευταία Νέα

Επί ποδός μεταγραφικού…πολέμου!

Σε απόλυτη ετοιμότητα ο μεταγραφικός μηχανισμός της ΑΕΚ για Κρστίσιτς και όχι μόνο

Αν και οι περισσότεροι προγραμματίζουν κάτι για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν και οργανώνονται για τις μέρες των Χριστουγέννων, στην ΑΕΚ βρίσκονται σε απόλυτη μεταγραφική εγρήγορση. Είναι χαρακτηριστικό, πως ακόμα και παραμονή Χριστουγέννων, στην ΠΑΕ όλοι βρίσκονταν επί ποδός μέχρι αργά το βράδυ ώστε να προχωρούν οι επαφές για τον Κρστίσιτς (και όχι μόνο).

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος και τα υπόλοιπα στελέχη του μεταγραφικού σχεδιασμού της ΑΕΚ πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο Μαρούσι, έχοντας επαφές με παίκτες που ενδιαφέρουν την ΑΕΚ. Βασική προτεραιότητα βέβαια αποτελεί η περίπτωση του Νέναντ Κρστίσιτς. Τα πράγματα εξελίσσονται θετικά, υπάρχει συμφωνία με τον Σέρβο μέσο και ανοιχτή γραμμή με τον Ερυθρό Αστέρα.

Στην ΑΕΚ επιθυμούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία της απόκτησης του Κρστίσιτς, ει δυνατόν πριν αλλάξει ο χρόνος. Αυτή η κίνηση, η διόρθωση του καλοκαιρινού λάθους, θα αφαιρέσει ένα μεγάλο βάρος που υπήρχε στις μεταγραφές και θα επιτρέψει στους «κιτρινόμαυρους» να δουν με μεγαλύτερη ηρεμία τις επιλογές τους για την προσθήκη ενός ακόμα χαφ και ενός εξτρέμ.

Δείτε επίσης

Προπόνηση στο σπίτι για τον Χουλτ (ΦΩΤΟ)

Ο Σουηδός δεν σταματά την προπόνηση