Αποκάλυψη του enwsi.gr – Ξεκινούν άμεσα τα έργα υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Εγγραφο της Περιφέρειας Αττικής θέτει επίσημα την έναρξη των εργασιών για το έργο που θα ολοκληρώσει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ

Ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enwsi.gr, η Περιφέρεια Αττικής απέστειλε κατεπείγουσα ειδοποίηση για την έναρξη των έργων υπογειοποίησης. Μέσω εγγράφου που εστάλη προς όλες τις εμπλεκόμενες εταιρείες, αναφέρεται ρητά πως πρέπει να κάνουν όλες τις απαραίτητες κινήσεις άμεσα, ώστε να προχωρήσει το πρότζεκτ της υπογειοποίησης τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα σύνοδα έργα που περιλαμβάνει.

Το έγγραφο από την Περιφέρεια Αττικής κοινοποιήθηκε στη «Δικέφαλος 1924» και αναφέρει ξεκάθαρα, ότι έπειτα από την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής για την αποδοχή των μελετών, πρέπει να επισπεύσουν για την επίσημη έναρξη των εργασιών.

Τα επόμενα βήματα

Κατά πληροφορίες του enwsi.gr, ήδη έχουν ενημερωθεί όλες οι εταιρείες που πρέπει να συμμετάσχουν στη διαδικασία, προκειμένου να σχεδιάσουν τα επόμενα βήματα τους.

Το έγγραφο εστάλη από την Περιφέρεια Αττικής στις 18 Νοεμβρίου. Ηδη, το enwsi.gr σας είχε ενημερώσει με ρεπορτάζ, τόσο για την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου της Περιφέρειας Αττικής στη σύμβαση με την ΙΝΤΡΑΚΑΤ που είναι ανάδοχος εταιρεία της υπογειοποίησης, όσο και για την εκτίμηση της ΑΕΚ για τις εξελίξεις: «Στις 10-15 Δεκεμβρίου αναμένεται να εγκατασταθεί η ΙΝΤΡΑΚΑΤ στη Νέα Φιλαδέλφεια για να πιάσει δουλειά και να αρχίσουν τα έργα. Η υπογραφή της σύμβασης ανάμεσα στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ και την Περιφέρεια είναι υπόθεση μιας ημέρας και αμέσως μετά ξεκινά το έργο στη Νέα Φιλαδέλφεια», τόνιζε ο πρότζεκτ μάνατζερ του «ναού» της ΑΕΚ, Δημήτρης Ανδριόπουλος.

Δείτε επίσης

Γαλανόπουλος ποστάρει… Μπακάκης αποθεώνει! (ΦΩΤΟ)

Ο Κώστας Γαλανόπουλος, σκόρερ στο χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ έδωσε το δικό του μήνυμα μέσω social media