Τελευταία Νέα

Ένινγκ: «Είμαστε εκνευρισμένοι»

Δείτε τι είπε ο τεχνικός του Άρη στη συνέντευξη τύπου

Ο Μάικλ Ένινγκ αναφέρθηκε στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΚ (0-1) για τη διαιτησία του Καραντώνη, για τον τραυματισμό του Ιντέγε αλλά και για την απόδοση του Ντουρμισάι.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για την σημερινή διαιτησία: «Έχουμε πλέον τις τεχνικές δυνατότητες, υπάρχει το VAR. Κάποιες φάσεις είναι ξεκάθαρες και είναι περίεργο που δεν γίνεται χρήση του, όταν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να προηγηθεί. Είναι δύσκολα να καταλάβουμε κάποια πράγματα. Περιμέναμε 60 λεπτά να βγει μία δεύτερη κίτρινη, αντιθέτως δόθηκε σε άλλον, πολλές περίεργες αποφάσεις σήμερα»

Για τους ξένους διαιτητές: «Δεν έχει να κάνει με ξένους ή όχι, αυτό που χρειαζόμαστε είναι καλούς διαιτητές, ο συγκεκριμένος σήμερα έχασε πλήρως τον έλεγχο».

Για τον Ιντέγε και τον τραυματισμό του: «Δεν έχει σχέση με τον παλιό τραυματισμό, είναι νέος. Είχε πόντους από το χτύπημα και την πτώση. Ίσως δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό, αυτή είναι η πρώτη αίσθηση, σε 2-3 μέρες μόλις περάσουν οι πόνοι, θα ξέρουμε».

Για τον Ντουρμισάι: «Δεν μου αρέσει να στεκόμαστε σε ποδοσφαιριστές, σήμερα ήταν κάπως άτυχος, χρειάζεται περισσότερο χρόνο και θα τον έχει στα επόμενο ματς. Έτσι όπως πήγε το ματς, ήταν δύσκολο για όλους τους παίκτες».

Για την διαιτησία, το παρασκήνιο και αν αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για τον ίδιο, όσον αφορά το μέλλον του: «Μπορώ να αξιολογήσω αυτό που βλέπω. Όπως βλέπω και τους παίκτες μου. Είναι δυσάρεστο να μιλώ για διαιτησία. Δεν ξέρω τι γίνεται στο παρασκήνιο, ωστόσο, δεν με επηρεάζει στην καθημερινότητά μου, μου είναι ευχάριστο να δουλεύω εδώ, γιατί έχω μία έξοχη ομάδα. Αν το παρασκήνιο, είναι η δομή του ελληνικού ποδοσφαίρου, τότε σίγουρα υπάρχει πρόβλημα».

Για τον σημερινό αγώνα: «Όλοι είμαστε απογοητευμένοι, όχι για την ομάδα μας και το πως παίξαμε, αλλά για άλλες συνθήκες και καταστάσεις του αγώνα. Στο ματς δεν ήμασταν σε θέση σε όλο το 90λεπτο να παίξουμε με φουλ πίεση στον αντίπαλο. Είμαστε πολύ εκνευρισμένοι από τις αποφάσεις στο σημερινό ματς και δόθηκαν σε άλλη κατεύθυνση, για αυτό και οι παίκτες είναι απογοητευμένοι, οι κόποι τους δεν ανταμείφθηκαν, στην προσπάθειά τους στο σημερινό ματς».

 

Δείτε επίσης

Στην Αθλητική Κυριακή σήμερα ο Καρέρα

Ο Ιταλός τεχνικός θα δώσει κατά πάσα πιθανότητα το παρών στην εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης