Αθεράπευτα Έγκυρα Κιτρινόμαυρα

Εικόνες από την αιμοδοσία στη Νέα Φιλαδέλφεια με την υποστήριξη της ΠΑΕ ΑΕΚ

Ο Ιλια Ιβιτς και ο Στράτος Σβάρνας έδωσαν το παρών στην πολύ όμορφη κίνηση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας.

0 0

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας προχώρησε σε μια αξιέπαινη πράξη, διοργανώνοντας έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία, κάτι που επιτάσσουν οι καιροί καθώς λόγω του κορωνοϊού, η αιμοδοσία είναι πιο σημαντική από ποτέ. Το παρών δεν θα μπορούσε να μην δώσει αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, αίμα έδωσε ο τεχνικός διευθυντής Ιλια Ιβιτς και ο νεαρός στόπερ, Στράτος Σβάρνας. Αμφότεροι στήριξαν την προσπάθεια του Δήμου. Ενώ, φυσικά, από την πλευρά του βοήθησε και ο Δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Βούρος, όπως και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανθή Παπακώστα.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Τα συγχαρητήρια ανήκουν στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας. Με άψογη οργάνωση και μεγάλη συμμετοχή διεξάγεται μέχρι τις έξι το απόγευη έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία στο ΠΠΙΕΔ του Δήμου της πόλης μας προκειμένου να συνδράμουμε όλοι μας στην κάλυψη των αναγκών, που έχουν προκύψει, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid – 19.

Η αιμοδοσία, με τη συμμετοχή και υποστήριξη της ΠΑΕ ΑΕΚ, διοργανώθηκε από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Ανθή Παπακώστα, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) και τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Μία υπέροχη διαδικασία με ευεργετικές συνέπειες για τον συνάνθρωπο που υποφέρει. Η αιμοδοσία αποτελεί υποχρέωση που δεν πρέπει να αμελούμε, ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας!

To LifeNews.gr χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να βελτιώσει τις υπηρεσίες του. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, αποδέχεστε τη χρήση cookies στον Ιστότοπό μας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε Πολιτική Απορρήτου. Αποδοχή Περισσότερα