Δημάτος: «Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, η κορυφαία επιλογή, στο κορυφαίο εγχείρημα» (ΦΩΤΟ)

Η ανάρτηση του Ανδρέα Δημάτου για την βαρυσήμαντη παρουσία της Ελένης Γλύκατζη-Αρβελέρ

Η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ είναι η νέα πρόεδρος της επιτροπής του προσφυγικού μουσείου της ΑΕΚ και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος με ανάρτηση του εκθείασε την κορυφαία βυζαντινολόγο.

Η ανάρτηση του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η πρύτανης των πρυτάνεων, η τεράστια Ελληνίδα, η κορυφαία Βυζαντινολόγος όλων των εποχών, με μυαλό 25χρονης, με ζωντάνια έφηβης και με μαγκιά χιλίων ανδρών! Κουραστήκαμε πολύ για αυτή την εκδήλωση, αλλά δεν θα μπορούσε να υπάρξει μεγαλύτερη επιβράβευση από τη γνωριμία μαζί της, από τα λόγια που ανταλλάξαμε, από τις λίγες στιγμές που ζήσαμε μαζί.
Και δεν θα γινόταν να υπάρξει μεγαλύτερη τιμή για ολόκληρη την ΑΕΚ που αυτή η γυναίκα, η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ θα είναι η επικεφαλής της τόσο σημαντικής επιστημονικής επιτροπής για το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού.
Η κορυφαία επιλογή στο κορυφαίο εγχείρημα που σφραγίζει με τον πιο εμφατικό τρόπο την κατασκευή ενός γηπέδου διαφορετικού απ’ όλα τα υπόλοιπα, μοναδικού σε όλα, πάνω στα σύνορα πολιτισμού και αθλητισμού.
«Δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνετε αυτό», όπως μας διόρθωσε η ίδια ο κυρία Αρβελέρ, «γιατί ο αθλητισμός ταυτίζεται με την έννοια του πολιτισμού»…

Δείτε επίσης

Εγινε η αρχή: Κιτρινόμαυρη όλη η Βόρεια Εύβοια

Στην Βόρεια Εύβοια έγινε η αρχή για τον νέα κιτρινόμαυρο σύνδεσμο