Δημάτος: «Δύο δεξαμενές για τα διαρκείας στην Αγιά Σοφιά»

Ο Διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρθηκε και στα διαρκείας του νέου γηπέδου

Στην αίθουσα «Γιάννης Ξενάκης», η ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσιάζει τις κάρτες της περιόδου 2019-2020, με τον Ανδρέα Δημάτο να παίρνει τον λόγο.

Ο Διευθυντής επικοινωνίας της  ΠΑΕ ΑΕΚ τόνισε πως το μότο των διαρκείας προήλθε  από την φωτογράφιση στα Σπάτα με παίκτες και φιλάθλους, ενώ αναφέρθηκε και στα εισιτήρια διαρκείας του νέου γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Αρχικά ο Ανδρέας Δημάτος εξήγησε την φιλοσοφία και απάντησε σε ερωτήσεις για τα διαρκείας της Ενωσης στην «Αγιά Σοφιά» σχολιάζοντας:

«Η ΑΕΚ είμαστε εμείς, αυτό είναι το μότο μας για τις νέες κάρτες. Προήλθε από την φωτογράφιση στα Σπάτα με παίκτες και φιλάθλους, μια 11αδα παικτών και κόσμου. Καταλαβαίνεται τον συμβολισμό και τη δύναμη της ομάδας. Για όσα πετύχαμε όλοι μαζί. Παίκτες και κόσμος είναι η ίδια ομάδα για εμάς. Για την τιμολογιακή πολιτική, μένουν ίδιες οι τιμές. Έχουμε περισσότερα ματς, αλλά και την ευρωπαϊκή τιμωρία των δύο ματς. Βεβαίως θα υπάρχει μεγάλο προνόμιο και απόσβεσης αν περάσουμε στους ομίλους του Europa League. Υπάρχει η έκπτωση τριετίας και όλα τα προνόμια. Και η προτεραιότητα για το νέο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ηταν πλήγμα για εμάς ότι κάτοχοι διαρκείας δεν ήρθαν στο ΟΑΚΑ. Σε ένα δύσκολο γήπεδο και με δεδομένη την πορεία της ομάδας. Ηταν ντεσαβαντάζ όλα αυτά. Πάμε πλέον σε μια μεταβατική χρονιά πριν το νέο γήπεδο. Προβλέψεις δεν θα κάνουμε για τον στόχο των διαρκείας. Και υπάρχει και η λογική ότι στο ΟΑΚΑ μπορεί να βρει απλό εισιτήριο πιο εύκολα. Σκοπός μας είναι να αυξήσουμε την προσέλευση φιλάθλων στο ΟΑΚΑ γενικότερα.

Προβάδισμα για την Αγιά Σοφιά πλην των κατόχων της Γ’ και Β’ εθνικής, που είναι και μέτοχοι πολλοί, προβάδισμα έχουν και αυτοί πουν έχουν διαρκείας τριετίας πριν πάμε στο νέο γήπεδο. Η τριετία αυτή κλείνει φέτος. Θα υπάρχουν καλύτερες διευκρινήσεις σε λίγο καιρό. Υπάρχουν αρχικά οι δύο δεξαμενές της Γ’ και της Β’ εθνικής και των κατόχων τριετίας. Και μετά θα τα δούμε όλα αυτά. Ξεκάθαρα θα αφορά όλες τις θύρες. Και θα μπορεί όποιος το επιθυμεί να αλλάξει θύρα στο νέο γήπεδο. Αρκεί να έχει προτεραιότητα ως κάτοχος».

Δείτε επίσης

Δείτε εν δράσει τον Νικολάς Λεγκιζαμόν (VIDEO)

Δείτε βίντεο με τον Νικολάς Λεγκιζαμόν, για τον οποίο ενδιαφέρεται η ΑΕΚ