Διευκρίνηση της ΠΑΕ ΑΕΚ: Αυτοί θα έχουν προτεραιότητα για διαρκείας στην «Αγιά Σοφιά»!

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ξεκαθάρισε τι θα ισχύει με τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, για όταν η ΑΕΚ μπει στον «Ναό»

Σε διευκρίνηση προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ, σχετικά με την προτεραιότητα των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας, όταν η Ενωση μπει στην «Αγιά Σοφιά».

Εξαιτίας της παρανόησης που υπάρχει, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ξεκαθάρισε πως προτεραιότητα στο νέο γήπεδο θα έχουν όσοι φίλοι της ΑΕΚ:

  • Είχαν διαρκείας τις χρονιές που η ομάδα αγωνίστηκε σε Γ’ και Β’ Εθνική
  • Θα έχουν διαρκείας την τελευταία 3ετία που η ομάδα αγωνίζεται στο ΟΑΚΑ

Κάτι που θα συμβεί ανεξαρτήτως της Θύρας που ήταν κάτοχοι διαρκείας οι φίλοι της Ενωσης. Δηλαδή, αυτό σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο να πάρουν εισιτήρια διαρκείας σε αντίστοιχη Θύρα στην «Αγιά Σοφιά».

Στην ουσία, όταν θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις των διαρκείας στην «Αγιά Σοφιά», το τμήμα εισιτηρίων θα ελέγχει τα πρόσωπα (δηλαδή το ονοματεπώνυμο) και όχι τη θύρα που είχαν διαρκείας στο ΟΑΚΑ.

Για παράδειγμα, κάποιος που είχε διαρκείας στο πέταλο στο ΟΑΚΑ, θα μπορεί να πάρει όπου θέλει στην «Αγιά Σοφιά» ή αντίστοιχα κάποιος που είχε στα επίσημα στο Ολυμπιακό Στάδιο, να πάρει όπου αλλού θελήσει στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Η παραπάνω διευκρίνηση έγινε λόγω του ότι πολλοί φίλοι του «Δικεφάλου» έχουν καταλάβει ότι δεν θα έχουν δικαίωμα προτίμησης οι κάτοχοι τριετίας σε συνδεσμιακές θύρες (1, 35, 15).

 

Δείτε επίσης

Υποψήφιος για MVP της αγωνιστικής ο Ολιβέιρα (VIDEO)

Ο Πορτογάλος έχει βάλει «γερή» υποψηφιότητα