Διαρκείας από 20 Ιουνίου -Του χρόνου «Αγιά Σοφιά»!

Έρχονται τα εισιτήρια διαρκείας και οι νέες εμφανίσεις της ΑΕΚ με μεγάλες προσφορές για τον κόσμο της

Έρχονται τα τελευταία εισιτήρια διαρκείας του ΟΑΚΑ! Οι φίλοι της ΑΕΚ θα ενημερωθούν την επόμενη βδομάδα για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2019-20 και πρόθεση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ είναι η διάθεση τους να ξεκινήσει στις 20 Ιουνίου.

Την επόμενη εβδομάδα, λοιπόν, οι κιτρινόμαυροι οπαδοί θα γνωρίζουν όλες τις λεπτομέρειες για τα τελευταία εισιτήρια διαρκείας που θα εκδοθούν για το ΟΑΚΑ. Πιθανότατα, η διάθεση τους θα αρχίσει στις 20 Ιουνίου.  Ως είθισται τις δυο πρώτες εβδομάδες της κυκλοφορίας θα δοθεί η δυνατότητα στους 14.000 περσινούς κατόχους να ανανεώσουν τα εισιτήρια διαρκείας τους.

Από την επόμενη χρονιά, η Ένωση θα εκδώσει για πρώτη φορά εισιτήρια διαρκείας για την «Αγιά Σοφιά», ακόμη κι αν χρησιμοποιηθεί το ΟΑΚΑ για ένα χρονικό διάστημα.

Μάλιστα, οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν μεγάλο κίνητρο καθώς σε αυτά τα διαρκείας καθώς θα έχουν προτεραιότητα τόσο οι κάτοχοι καρτών τις χρονιές που ο Δικέφαλος αγωνιζόταν στην Γ’ και την Β’ Εθνική, όσο και οι κάτοχοι εισιτηρίων της τελευταίας τριετίας. Δηλαδή των σεζόν 2017-18, 2018-19, 2019-20.

Έρχεται και η καινούργια εμφάνιση

 

Την ερχόμενη εβδομάδα, εκτός από τα εισιτήρια διαρκείας, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα ανακοινώσει και τη νέα εμφάνιση της σεζόν από την εταιρεία Capelli Sport που έντυσε φέτος για πρώτη φορά την Ένωση.

Όλες οι λεπτομέρειες τόσο για τα εισιτήρια διαρκείας όσο και για την νέα φανέλα με τον Δικέφαλο θα ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα. Μάλιστα, όπως γνωστοποίησε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, θα γίνουν γνωστές και οι μεγάλες προσφορές που θα έχουν οι κάτοχοι καρτών διαρκείας από τους χορηγούς της ομάδας.

Δείτε επίσης

ΣΦ Ν. Πιερίας – Κατερίνης: «Εκδρομή την Κυριακή στο ΟΑΚΑ»

Ο Σ.Φ. Πιερίας – Κατερίνης έρχεται τη Κυριακή στην Αθήνα, προκειμένου να δώσει το «παρών» …