Δέσμευση Μελισσανίδη: «Η επόμενη κοπή πίτας με έτοιμη την Αγιά Σοφιά»

Ο χαιρετισμός του Δημήτρη Μελισσανίδη στους φίλους της ΑΕΚ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έστειλε τον χαιρετισμό του στους φίλους της ΑΕΚ, ενώ ταυτόχρονα δεσμεύτηκε για κάτι πολύ συγκεκριμένα!

Από το 2009 μέχρι και σήμερα κάποιο φίλοι της Ένωση κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους εκεί όπου δοξάστηκε η ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είναι μια υπόσχεση που έχει δώσει μεταξύ τους και την τηρούν κάθε χρόνο. Ο χώρος, τα προηγούμενα χρόνια έμοιαζε εφιάλτης. Χόρτα, δέντρα, σκουπίδια, στοίβα από χώματα. Αυτή η εποχή όμως έχει φύγει ανεπιστρεπτί!

Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει κατά πολύ καθώς η «Αγιά Σοφιά» υψώνεται και η φετινή πίτα των φίλων της ΑΕΚ κόπηκε υπό τους ήχους των εργασιών για την ανέγερση του «Ναού» του Δικεφάλου.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θα μπορούσε να μην χαιρετίσει την εκδήλωση αναγνωρίζοντας τη μεγάλη αγάπη της παρέας του Γιώργου Κοσκινά. Έδωσε μάλιστα και μια υπόσχεση δεσμευόμενος πως η επόμενη πίτα που θα κόψουν θα είναι εντός του νέου γηπέδου, όπου θα έχει σχεδόν πλέον ολοκληρωθεί.

Ο χαιρετισμός του Δημήτρη Μελισσανίδη στους φίλους της ΑΕΚ

«Υπάρχει μια φράση που λέει ότι «την Ιστορία την γράφουν οι παρέες». Εδώ λοιπόν, στην περίπτωσή σας, όντως εσείς έχετε αποδείξει ότι η παρέα σας έγραψε και γράφει Ιστορία.

Όπως γνωρίζω, ο Γιώργος Κοσκινάς, με μια παρέα αθεράπευτων φίλων της ΑΕΚ, από το 2009, εκπλήρωνε και συνεχίζει να εκπληρώνει ένα χρέος, εξ ονόματος όλων των φίλων της ΑΕΚ.

Έκοβαν και συνεχίζουν να κόβουν την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα στα ερείπια του γηπέδου της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Και το έκαναν αυτό σε δύσκολους χρόνους, τότε που η ελπίδα για την ανέγερση γηπέδου ήταν ακόμα θαμμένη βαθιά, στα ερείπια του παλιού μας γηπέδου.

Φέτος όμως η τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας αυτής της παρέας που έγραψε Ιστορία, γίνεται κάτω από εντελώς άλλες, νέες συνθήκες.

Ίσως είναι η τελευταία φορά που κόβετε την πίτα σας, με το γήπεδο ημιτελές.

Την επόμενη φορά, θα κόψετε την πίτα σας στην «Αγιά Σοφιά», που θα έχει ανοίξει την αγκαλιά της για όλους εμάς, για όλον τον κόσμο της ΑΕΚ, που περίμενε υπομονετικά όλα αυτά τα χρόνια τη Λύτρωση.

Σας εύχομαι ολοψύχως Χρόνια Πολλά και συγχαίρω τον Γιώργο Κοσκινά και την παρέα του, για την πρωτοβουλία που πήρε και την τήρησε όλα αυτά τα χρόνια.

Καλή Χρονιά».

Δείτε επίσης

Τσιντώτας: «Βραβείο που δεν συνδυάζεται με επιτυχίες μετριάζει την χαρά» (ΦΩΤΟ)

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας βραβεύτηκε ως ο MVP του μήνα Δεκεμβρίου