Τελευταία Νέα

Αυτοί είναι οι βοηθοί του Μάσιμο Καρέρα!

Ο Μάσιμο Καρέρα ανακοινώθηκε προ ολίγου μαζί με δυο βοηθούς

Ο Μάσιμο Καρέρα ανακοινώθηκε ως ο νέος προπονητής της ΑΕΚ ως το 2021, αλλά δεν έρχεται μόνος του στην κιτρινόμαυρη οικογένεια. Στο προπονητικό του επιτελείο θα ενταχθούν ο Τζιανλούκα Κολονέλο ως πρώτος βοηθός και ο Τζόρτζιο Ντ’ Ουρμπάνο ως προπονητής φυσικής κατάστασης, οι οποίοι αναμένονται στην Αθήνα εντός της ημέρας.

Αμφότεροι είναι χρόνια συνεργάτες με τον 55χρονο προπονητή της Ένωσης, ενώ έχουν εμπειρία μεγάλη από το ιταλικό ποδόσφαιρο. Όσον αφορά στον πρώτο που είναι πρώτος βοηθός του Καρέρα έχει μια μικρή εμπειρία από τα ελληνικά γήπεδα. Συγκεκριμένα, υπήρξε προπονητής στην ομάδα της Ζακύνθου (2013-14, 2015-16), αλλά για λίγους μήνες και στην Επισκοπή το 2015. Τελευταία του δουλειά ως προπονητής ήταν στη Πίζα το 2016. Ωστόσο περισσότερο έχει ασχοληθεί ως βοηθός και συνεργάτης πρώτων τεχνικών.

Από την άλλη υπάρχει μια ιδιαίτερη… μορφή. Ο λόγος για τον Τζόρτζιο Ντ’ Ουρμπάνο που είναι γυμναστής σε ομάδες από το 2007, όταν εργάστηκε τότε στην Αταλάντα. Δούλεψε για πολλά χρόνια στη Σιένα (2007-2013), την Λατίνα Κάλσιο, την Όλμπια και φυσικά την Σπάρτακ Μόσχας μαζί με τον Μάσιμο Καρέρα. Αμφότεροι πιάνουν δουλειά από αύριο πρωί-πρωί στα Σπάτα.

Δείτε επίσης

Η Superleague ενημερώνει τι πραγματικά συζητήθηκε στο working group!

Οικονομικά και μόνο ζητήματα έπεσαν στο τραπέζι στην πρώτη τηλεδιάσκεψη του working group της Superleague, …